Reggel kb 7-11 között sosem tudok enni. Éhes vagyok, de ha eszek akkor utána hányingerem van általában. Mitől lehet ez és hogyan lehet ezen változtatni?
Van ilyen. Én is ilyen voltam mindig, bár hányinger nem volt, inkább csak megéheztem a reggelitől, lenyomott meg ilyenek, utáltam.
Változtatni nem tudom, lehet-e, én bármit ettem, bármennyit, nem volt jó (még a puszta zsír okozza a legkisebb bajt, mert az nem bántja a vércukromat s nem leszek éhes). De eszemben sincs változtatni. Nem kmuszáj mindenkinek gyakran enni s ha majd tényleg odajutok, hogy testépítek, nemcsak olvasok róla, akkor se fogok délután 2-3 előtt enni. Igaz, én ketogénezek, amihez nagyon passzol a kevés evés, de igazából én nem is tudok máshogyan enni. Rengeteget kísérleteztem, de az alap jellegzetességeim nem akaródzanak változni sehogysem. Úgyhogy nekem olyan az életmódom, táplálkozásom, ami a testem efféle jellemzőihez passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!