Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van ennyi rosszindulatú...

Miért van ennyi rosszindulatú ember?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el edzeni és folyamatosan beszólogatnak, hogy "minek gyúrsz, nem is látszik semmi, nem is vagy erős, semmi értelme nincs"...vegyesen mindenki.
2015. jún. 21. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kel foglalkozni velük.
2015. jún. 21. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni, az ilyen emberek akkor is be fognak szólni, ha már látszani fog valami, de ez csak az irigység, mert nekik soha nem lesz arra erejük, hogy elkezdjenek sportolni és hogy a jó kinézetért tegyenek valamit.
2015. jún. 21. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:

ezekkel ne foglalkozz.

Tipikus semmit nem tudnak a testépítésről.

Abba a hitbe vannak hogy valaki 1-2hónap edzés után ugy fog kinézni mint egy profi.

Mond meg nekik hogy nem látszik? Akkor gyere edzeni és megnézem neked mi látszik meg és mennyit erősödsz ennyi idö alatt.

Ne félj csak lesni fog hogy 1hónap után az 50be nembir belenyomni fekve.

2015. jún. 21. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:

kb 16 évesen kezdtem, akik akkoriban ilyen hangnemben beszólogattak ismerősök, aki máig megmaradtak, mind egy szálig sörhasas, izzadós, fulladós, piros eres orrú, alkoholista roncsok... de persze a mai napig beszólogatnak, és tény, hogy van köztük olyan csutás paraszt, akit nem tudok lenyomni szkanderben, de egész biztosan tovább fogok élni...

30/f

2015. jún. 21. 18:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy vannak olyanok, akik valamiért edzés nélkül is k**va erősek és simán elbírnak olyan dolgokat, amiket (remélem csak most még) én nem. Vagy nagy ritkán még jól is néznek ki a fiatalkori sportolás miatt. És ilyenkor tényleg olyan nehéz bármit mondani és tényleg kétségeket ébreszt bennem.
2015. jún. 21. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, vagy fogd fel úgy, hogy jobb leszel náluk s ezáltal tudod motiválni magadat!!!
2015. jún. 21. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:

A szkanderra gyakorolni kell, oda nem csak erő kell. A kondisok sokszor el is hanyagolják a szorítóerőt a gurtnizás miatt. Való igaz, hogy aki nagyon szorongatja a rudat az nem tudja megfelelően stimulálni a hátizmát, ezért kell a gurtni a testépítésben.

Azon se kell meglepődni, hogy edzés nélkül is bivaly valaki. Genetikailag szívósabb, kötöttebb izomzata van és kész.

A beszólogatókkal ne törődj, te éppen azért edzel, hogy erős, magabiztos legyél. Amikor beszól valaki te szépen elhatározod magad és megmutatod neki, hogy lesz eredménye. Ehhez csak kitartás, elszántság kell.

Értelme a sportnak mindig van és mindig volt és lesz is. Már az ókori görögök is edzettek, saját súllyal és súlyokkal is. Rendeztek versenyeket, olimpiákat, sőt aki nem sportolt azt megvetették!

Régen az emberek edzettek, hogy formában tartsák magukat, habár nem akartak élsportolók lenni.

Te is eddz csupán az egészséged és az erőd érdekében!

Ne hagyd magad letéríteni a helyes útról, akárki akármit is mond!

Fikázni meg csak azért fikáznak, mert ők semmit nem értek el az életben és csak vissza akarnak húzni!

Volt is erről egy vicc, amikor a riporter lekerült a pokolba, aztán amikor ott volt látta, hogy minden ország képviselőinek külön szoba jutott. Minden ajtó előtt egy őr állt, kivéve a magyarok ajtaja előtt. Erre a riporter megkérdezte az egyik ördögöt, hogy ott miért nem áll őr. Erre az őr azt felelte, hogy azért mert ott a magyarok vannak. Ha az egyik kimászik, a többi úgy is visszahúzza.

Szerintem ez a vicc kimeríti a társadalmunk szépségeit. nem is tudom minek csodálkoznak, hogy szöknek a fiatalok külföldre.

2015. jún. 21. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: Habár sajnos valóban jellemző népünkre ez a hozzáállás, mást sem kell félteni... Az egész világra jellemző ez.
2015. jún. 21. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
én jártam és éltem is a világban több helyen, konkrétan Londonban 3 évet, New Yorkban 5 évet, Reykjavíkben 1 évet, és Stuttgardban is 1 évet és tapasztalatom szerint nem más népekre ez annyira nem jellemző mint a magyarra.
2015. jún. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!