Mi kell ahoz hogy indulhasson valaki a mr olimpián?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 15:59
11/25 anonim válasza:
nem leszel,mert lehet látni a különbséget egy gyógyszertár és egy naturál között
12/25 anonim válasza:
!kamukúrák...személy szerint én egy ismerősömnek szúrtam 5000 mg tesztot 300 mg parabolant egy még csak nem is versenyző ismerősömnek!!Szerinted egy Colemannek milyen dózisok kellettek főleg hogy hozzászokik a test a cumókhoz. Így emelni kell folyamatosan.Én tényleg elhiszem hogy valakinek ez hihetetlen de tényleg vannak ilyenek
13/25 anonim válasza:
1. Jo sok penz
2. Megfelelo etrend
3. Sulyzos edzes plusz aerob
4. Szteroid rengeteg:) es a rengeteg novekedesi hormon ami a legdragabb naponta szurni magad legalabb 5x csak a novibol.. ne akarj versenyezni :))
14/25 anonim válasza:
Nem attol lesz valaki Mr. O, hogy 20x annyit szur mint a masik, ezt kb csak a buta ciganyok hiszik, hogy minnel tobbet szursz annal nagyobb leszel. Van egy optimalis mennyiseg aminek a 100x osat is nyomhatod nem fog jobban hatni. Ezert kamu a lista.
15/25 anonim válasza:
Kerdezo
Nem leszel gyogyszertar senki szemeben, mert naturalban nem fogod soha kigyurni magad. Legalabbis ugy nem ahogy te gondolod.
A versenyeken pedig nincs teszt.
16/25 anonim válasza:
#13 ez nem feltetlen igaz mivel o szerveztuk mar hozza van szokva nekik joval tobbet kell mar... novekedesit nemhiszem hogy 4uit tolnak naponta mert az is atlag szerintem sokkal tobbet abbol is
17/25 anonim válasza:
14 azt hiszed hogy ez egy heti adag amit írtam?te normális vagy?:D nem kamu a lista,egy mr.olympiás ember írta ezt le,és nem egyszerre kell beszúrni -.-" úristen milyen emberek vannak itt...
18/25 A kérdező kommentje:
Fas*ság az egész!
2015. jún. 21. 16:30
19/25 A kérdező kommentje:
Együnk meg egy szál kolbászt :D
2015. jún. 21. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!