Nem tudja esetleg a nevét ennek a gépnek?
Figyelt kérdés
Fekve kell olyan 45 fokba tolni egy súllyal felszerelhető platót vagy minek nevezzem . Egy ilyen kis vasdarab és súlyt rakunk a kis fogasokra , és tolni kell . Az érdekelne még hogyha esetleg vki kitalálja mire gondolok , és szokott vele dolgozni akkor leírná hogy :
-Hány éves
-Milyen nemű
-Hány kg-ot tol vele
-És persze mi a neve
Köszönöm én 15 éves fiú és 210 kg
#láb #tológép
2015. jún. 19. 00:49
1/9 anonim válasza:
Elmebeteg áradat. 45 fokos lábtológép egyébként, és egy igazi HULK vagy ha ezt akartad hallani. 15 évesen 210 az már valami! Örülsz?
2/9 anonim válasza:
Azt odairhattad volna meg, hogy labbal tolod vagy homlokkal....
3/9 anonim válasza:
Azt ird le mennyibe guggolsz kemenygyerek
4/9 A kérdező kommentje:
Először is a neve érdekelt , de persze tudni akartam milyen az átlag ebben a dologban , nem rég kezdtem az egészet. Arra gondolsz konkrétan mint gugolás ahol két szélére súlyt kell rakni , és bemászni alá a két válladdal , és gugolgatni ?
2015. jún. 19. 13:11
5/9 anonim válasza:
NEM TUDOD MI AZ A GUGGOLAS?
Behajlitod a terded aztan kinyujtod!
6/9 A kérdező kommentje:
Igen , de a kérdés arról szólt mennyit nyomsz azt hittem kilóra gondolsz van olyan gép :) sebaj sose néztem még meg jópárat biztos bírnék ;) !
2015. jún. 19. 14:28
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy 45 fokos fekvenyomó gép.
8/9 anonim válasza:
Csak nem derül ki, hogy lábgép-e vagy felsőtest gép. Mert lehetne akár lábtoló is.
9/9 anonim válasza:
Nem lattal meg embert ruddal a nyakaba guggolni?
Arra volt kivancsi a kollega, mert a gepes edzes csak b..iskodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!