Diétában nálatok is lemegy a libidó a béka feneke alá?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essen, az elején leszögezném, hogy naturálban nyomom. De ahogy lecsökken a CH és a zsírbevitelem valahogy lényegesen kevesebbszer gondolok a szexre és nem is annyira erős a vágy akkor sem. Utánaolvasgattam és több helyen láttam, hogy a zsírbevitelnek lehet hozzá köze, de érdekelne, hogy Ti mit gondoltok, mik a tapasztalataitok?2015. jún. 17. 20:01
11/17 anonim válasza:
Napi 2-3x 5-10 éven át?Na ne kamuzzál már itt ekkorát bammeg.Ha a világ legjobb nője lenne és megdugnám napi 3x 2 éven keresztül akkor nagyjából a hátam közepére sem kívánnám már azt a nőt úgy unnám nemhogy még dugjam is.Ez a csömör.Ilyenkor én fel szoktam szedi mellé sunyiban egy kis buxát.Vele újra érzem az újdonság varázsát az izgalmat még a lábam is beremeg amikor először nyúlok be a bugyijába úgy kívánom első pár alkalommal.Aztán elmúlik ez a varázs elég hamar de addigra újra jól érzem magam a csajommal is és a libidó is helyreáll.
12/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom a nyomorod a párkapcsolataid terén, nálunk tökéletesen jól működik minden, de ez nem ez a témakör. Eléggé elment a dolog offtopicba.
2015. jún. 17. 22:33
13/17 anonim válasza:
Nem kell azt szégyellni, hogy melegek vagytok.:)
14/17 anonim válasza:
Nálam fordítva működik.
Diéta alatt sokkal többet áll a cerka. Olyan mintha fellélegezne a testem és megkönnyebbülne a sok emésztési munkától.
15/17 anonim válasza:
Erdekelne miert nem esztek dietaba zsirt?
16/17 anonim válasza:
Dettó, habár nekem nincs olyan vészesen alacsonya a zsír bevitelem, de energiám általánosságban is nuku a ch megszorítás miatt.
17/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túledzetted magad? Nekem akkor szokott ilyen lenni. Gondolom erőlteted a nagy súlyokat, de a kevesebb ch meg zsír miatt meg nincs annyi energiád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!