Az édesítőszerek valóban inzulinreakciót váltanak ki?
Mostanában ez egész felkapott téma lett, sok helyen olvasom, hogy hiába vagy kalóriadeficitben, ha az édesítőszerek miatt felmegy az inzulinszinted, az tönkre vágja a zsírégetést.
Van aki szerint ez nem egy törvényszerű reakció, hanem inkább fiziológiai síkon működik, hogy aki sok cukros dolgot fogyaszt(ott), annak a szervezete az édes íz érzékelését követően már inzulintermelésbe is kezd, felkészülve a várhatóan megemelkedő vércukorszintre.
Nektek erről milyen infóitok vannak?
az édes íz önmagában nem vált ki inzulin reakciót, aki mást mond, az egyszerűen gyökér...
ellenben rengeteg édesítőszer szénhidrátból áll ami inzulin reakcióval jár.
Mérni kell. Egyrészt ilyen szempontból mindegy hol lehet mérni, másrészt.. nem lehet otthon? Csússzon le az arcuk amit sok mikroba emészt (rohadjon le az arcuk).
Biztos cionisták ezek is O_o
"az édes íz önmagában nem vált ki inzulin reakciót, aki mást mond, az egyszerűen gyökér..."
És ezt mivel indoklod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!