Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges, hogy nem hat rám...

Lehetséges, hogy nem hat rám semmiféle stimuláns (illetve csak brutális adagban)?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam már többféle stimulánst, edzés előtti formulát, koncentrációt segítő terméket, kofein tablettát, gyakran erősen túllépve a javasolt adagot mégsem éreztem igazán a hatását, sok esetben utólag arra gondoltam, inkább valami enyhe placebó hatása volt.

Furcsa ellentmondás, hogy az alkohol viszont könnyen megüt, igaz nagyon ritkán iszom szeszesitalt

2015. jún. 3. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem annyira ellentmondásos ez, mint gondolod és meg is fejtetted. Ha hetente többször alkoholizálnál abból is egyre több kéne, hogy megérezd. Sajnos én is erősen rákattantam a koffeinre, napi 2-3 kávé, energiaitalok néha, heti 1-2x pörgetők és így van, hogy napi 5-600mg is bemegy amit gyakorlatilag már meg sem érzek, csak az ízük miatt iszom. Volt időszak, hogy 3-4 hetekre teljesen leálltam a koffeinnel, de utána sem volt már ugyan az a hatás és hamar rezisztens lettem újra. Ellenben a nem kívánt mellékhatások szerintem ettől függetlenül előjöhetnek bármikor, szóval nem jó ezeket túllőni.
2015. jún. 4. 01:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te valamilyen "hatást" vársz, egy élénkítő szertől, ami, ha eleve élénk vagy, akkor nem lesz "hatása"
2015. jún. 4. 07:37
 3/3 A kérdező kommentje:

egyrészt azért próbálok ki élénkítőszereket mert nem vagyok élénk

a vizsgaidőszakokat kivéve nem hazsnálom olyan sűrűn

2015. jún. 4. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!