Whey protein professional Hogyan kellene szednem örülnék ha valaki eltudná mondani hogy mit kell előtte vagy utána és mit szabad mit nem . Pl ehetek utánna ha már megittam?
Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 17:21
1/2 anonim válasza:
Olvasd el az alapvető tudnivalókat.
Ez mindenre igaz, hogy semmit sem szabad elkezdeni addig, amíg az alapvető tudnivalókat nem ismered meg, mert csak így lehetsz eredményes, sikeres abban, amibe belevágsz.
És nem jó taktika azzal érvelni, hogy azért kérdezel, mert kezdő vagy...
Mert van a tudásnak az a szintje, amikor már lehet egy-egy kérdésre adott válasszal segíteni és van, amikor még nem.
Te ezen a szinten vagy, hiába válaszolnák ezekre a primitív kérdésekre, csak újabb kérdéseket vetne föl benned.
Gugliba írj be 3 szót:
- alapismeretek
- sárga kapszula
Jó olvasást!
2/2 anonim válasza:
Az első válaszolóval egyet értek 100%-ban, de talán nekem több kérdésem lenne hozzád, mint nekem hozzád. Ha mégsem olvasnál a dolgok után, a legfontosabb, hogy az edzésed után igyál egy turmixot. Önts kb. 3-4 dl VIZET a shakedbe, ebbe tegyél kb. 30 g fehérje port. Ha esetleg nincs alkalmad például enni, de nem akarod, hogy kaja nélkül maradjon a szervezeted, akkor is érdemes bedobni gyorsan egyet. Egyébként ehetsz utána... bajod ettől nem lesz. Viszont, ahogy az előző válaszoló is írta, jobban jársz, ha először elolvasod az alapismereteket, majd utána állsz neki a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!