Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyi edző nélkül hogy...

Személyi edző nélkül hogy tudok edzéstervet és étrendet összeállítani?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok , most kezdtem el konditerembe járni (vagyis eddig is jártam de csak kardiózni) , és kicsit elveszettnek érzem magam mert nem nagyon tudom mit hogy kellene csinálnom és hogy az amit csinálok mennyire szabályos.
2015. máj. 28. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Kersegélj kezdő edzésterveket, olvasgass sokat, edzéstervet ne akarj összerakni, válassz ki egy heti 2-3napos osztású heti 3 napos edzéstervet ami szimpatikus. kezdd el követni amelyik tetszik. A gyakorlatak leírását olvasd el, több helyen is, ne csak egyfélét. Nézz youtuben videókat, szarásig van pakolva a youtube how to do XY excercise videokkal. Google a barátod
2015. máj. 28. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy ne akarjon összerakni edzéstervet... Ajánlgass még ilyed debil dolgokat...

Kész kezdő edzéstervek jók kiindulási alapnak, de magát az edzéstervet neked kell összeraknod megtervezned, te tudod a sport múltadat, edzettségi szintedet, időbeosztásodat stb stb... súlyok méretét, kiválasztani a gyakorlatot, amit tudsz kivitelezni, kisebb termek esetében, amire egyáltalán van megfelelő eszköz...

Kiindulási alapnak meg pl shop.builder alapismeretek cikksprozat.

2015. máj. 29. 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Aha oké, azokból lesznek a dubla bicepsz napok egy héten egy 25 percces lábnappal, csajoknál meg 25 p*natárogató gyakorlat, 0 guggolással. A kérdéséből kiindulva meg túl tapasztalt a témakörben, na önállóskodjon amíg nincs tisztában az alapokkal..
2015. máj. 29. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:

A builderen találsz rengeteg kezdő edzéstervet, átmozgatóval kezdj mindenképp! Egy másfél hónapig csináld azt, aztán már úgyis lesz annyi rálátásod, hogy összerakj magadnak egy kezdő edzéstervet. Nézegess youtube- on videókat, de a builderen a gyakorlatok mellé be is van illesztve. Nem ártana, ha megkérnél valakit a teremben, hogy nézze meg jól csinálod-e, egy barátot, ismerőst, edzőtársat, vagy az ottani személyi edzőt,mert ha rosszul rögzül a mozdulat, akkor később nagyon nehéz lesz korrigálni, és akár le is sérülhetsz. Minden teremnek van saját edzője, szoktak a kezdőknek segíteni az első alkalommal ingyen is, pár kérdéa nem nagy ügy, de nyikván nem fog melletted állni órákig.

Ugyanott találsz mintaétrendeket is, alapnak jó, de aztán úgyis magadnak kell kitapasztalni azt is!

2015. máj. 29. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:

a lényeget már leírták, hogy olvasgass, a builder tényleg jó. anno én minden edzés előtt megnéztem az adott napról a videókat, van fent egy csomó.

amit még hozzátennék, hogy ha van olyan ismerősöd, barátod, aki jártasabb a dologban, kérj tőle tanácsot. Én eleinte a páromtól tanultam (még most is sokszor segít, ha nem megy vaalmi), ő pedig még régen személyi edzőtől. Szóval ha tudsz valakit, aki edzőtől tanult, az egy biztosabb pont lehet :)

2015. máj. 29. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
68% azzal, hogy nem érted amit leírtam, nem lehet sajnos mit kezdeni... A szövegértés sajnos az általános iskola dolga lett volna...
2015. máj. 29. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
AGY segítségével
2015. máj. 29. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!