Szeretnék a párommal együtt edzeni és fogyni, de nem túl motivált, mit tegyek? (további részletek lent)
Ha rászólsz mások előtt azzal többet ártasz, mert "csakazértis" szedni fog. De ha már a kutyás példát hoztad fel akkor én is mondok egyet amivel kicsit oda lehet szúrni, ha akarsz. Én mindig azzal töröm le a kötekedő rokonság szarvát amikor piszkálnak diéta alatt, hogy "nem vagyok kutya, hogy kajával jutalmazzam magam". Ezen el lehet gondolkodni. :)
Egyébként igen, köszi Békakrokk, szerintem az átlag ember gyenge és jellemhibás. :D
Attól, hogy a többség elhízik és elhagyja magát 30as éveitől kezdve (vagy akár korábban is) az attól még nem lesz normális, még akkor sem, ha ez az általános. Szar ez így, de ez van.
Haha :)
Az azért elég baklövés, ha olyat mondasz, hogy "ha elmegyek egyetemre, lehet h lesznek helyes fiatal srácok" - kissé terrorista szöveg. Azokkal meg, mint tudjuk: nem tárgyalunk.
Ne erről közelíts.
Ha nem változtat, simogasd meg a kis fejét és mondd meg neki, hogy "Persze, persze, talán túl öreg vagy hozzá" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!