Szerintetek mennyibe kerül egy kezdő számára a konditerembe járás (Pesten), étkezéssel, terembérlettel, illetve táplálékkiegészítőkkel együtt?
mi az, hogy étkezéssel? miért, ha nem edzel, nem eszel? semmivel sem kerül többe az egészséges étel, mint az egészségtelen, de mindegy...
táplálékkiegészítőket meg ha kezdő vagy, minek?
de engem nem érdekel, te tudod
Ha mindent neked kell megvenned (tehát nem kapsz mamától zöldséget, stb.), akkor az étkezés kb. 44.000 Ft (multivitaminnal, c-vitaminnal, tejsavó-koncentrátummal) + hozzá a kondibérlet, ami változó 4000 Ft/hó-tól a határ a csillagos ég.
Szóval 48.000 Ft
mielőtt felvásárolod 1-2 testépítő bolt teljes kínálatát mi lenne, ha egyszerűen 2 apró lépéssel kezdenéd, ebből ráadásul az egyik ingyen van:
Ingyen tipp: az étkezésből első körben csak tedd le a teljesen felesleges dolgokat, cukros löttyök, rágcsálni valók, csokoládé, junk food, és akár normál házi koszton próbálj meg kiegyensúlyozottan étkezni (nem kell rögtön az extrém fehérje bevitellel kezdeni 50 féle aminósav mellett).
Fizetős tipp: az egész gyúrásból a legnehezebb rész, hogy el kell kezdeni gyúrni. Mivel ezt nem lehet összekattogtatni a weben, ezért vegyél egy havi bérletet, a közepes termekben a te összeged feléből már bőven megvan, és amikor csinálod 3 hónapja keményen, akkor térjünk vissza arra, hogy pontosan mire is van szükséged még a fejlődéshez.
igen, szerintem is tévhit, hogy az egészséges kaja sokkal drágább lenne, mint az egészségtelen. A zöldség szerintem az, ami a legdrágább, de jön a nyár, szóval az is olcsóbb lesz.
a húst meg kell találni, hogy honnan veszed. Piacon lehet kifogni olyan eladókat, akik egy pár alkalom után, mikor látják, hogy sokat veszel, adnak kedvezményt. én pl 800-900ért veszem átlagban a csirkemelll kilóját. A rizs baromi olcsó (sokkal olcsóbb mint a kenyér pl...) a zabpehely se egy nagy tétel. Tápkieg az már csak bónusz, ha marad pénzed. A multivitamin az, ami elég fontos, de abból is vannak alacsonyabb kategóriák.
Nekem pl a napi kajám simán 1000 ft alatt van, igaz 60kg-os lány vagyok, neked ennél biztos több, de azért nem nagoyn sokkal.
kondibérlet: diákbérletet mindig olcsóbban tudsz venni, mint normált, erre figyelj, ha van diákigazolványod. Ahova én járok 45 ezerért 6 hónapig korlátlan a hét minden napján. Sztem ez nagyon jó, havi kb 7500 és ugye akkor megyek, amikor csak akarok.
szóval összességében, ha ügyesen csinálod, szerintem 50 ezerből simán megvagy :)
hát nem tudom... Németország, Stutgart:
fél kiló csirkemell 2,5 euró
1 kg - 5 euró - 1500 forint
oké, hogy nyugati árak vannak nálunk, de ennyire??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!