Ez megnöveli a tesztoszteron és növekedési hormon szintet?
Ha hormonális problémája lenne, akkor már az orvosa írhatott volna neki fel.
Ha idősebb vagy segíthet egy nagyon kicsit, de amúgy semmit nem ér.
Nekem alacsony a tesztoszteron szintem, és semmit nem írt fel az orvos, 15 nmol/liter volt, az én koromban a normális 32-36 nmol/l
a klinikailag jó tartomány: 10,5-36,5 nmol/l
"klinikai adatok alapján 2 hét után 40 %-nál nem nagyobb tesztoszteronszint-emelkedést okoz"
????
"A legismertebb vizsgálatban 23 felnőtt férfi kapott DAA kiegészítést. Mindenkinél érdemi tesztoszteron szint növekedést figyeltek meg. A 23 emberből 20-nál több, mint 42%-kal nőtt a tesztoszteron termelés"
"A third human based study conducted by Salvatore D’Aniello found that among men aged 25 to 40, who were given daily dosages of 3.12 grams of sodium D-aspartate for 30 days, there was a 40% increase in plasma testosterone. The author of this study determined that this “looks significant.”
a "kéthetes" is egy angol nyelvű ha meglesz bemásolom
Ha sok a tesztószinted még lejjebb is viheti, ugyanis a hormonredszer önszabályzó. Jobb lenne, ha tesztoszteronszint optimalizálónak hívnák.
Valószínűleg nincs rá szükséged egyébként, de nézess egy vérképet abból kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!