Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ment ez ennyire rosszul?

Miért ment ez ennyire rosszul?

Figyelt kérdés
Egésztestes edzést csinálok.A felhúzásból 1x5-öt szoktam csinálni.Múlt edzésen,még múlthét szerdán nagyon szépen ment a felhúzás,125 kilóba belehúztam hatot.Gondoltam következő edzésen megpróbálom 130-ba ötöt,biztos menni fog.Ma meg is próbáltam,de nem ment.Csak egyet bírtam belehúzni.Kétszer próbáltam,de csak egy ment.Ez visszaesés?Mi lehet az oka?Pedig a guggolás meg a bicepsz ugyanakkora súllyal még könnyebben is ment.Következő felhúzásos edzésnél (váltogatom,egyiken fekvenyomás,másikon felhúzás)meg sem próbáljam a 130 kilót,menjek vissza 125-re?Ma annyival volt nehezeb,hogy nem volt szivacs,nem tudtam szivacsot használni.Volt már ilyen mellről nyomásnál,hogy 45-el szériáztam,egysze meg még a 40 is alig ment,következő edzésen meg már jobban ment a 45 is.azóta 50-l csinálom.

2015. máj. 12. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Pihentél eleget? kaja jó volt? iszol napi 3 litert(minimum) itt a meleg sokkal hamarabb dehidratálódsz. Ha minden más rendben volt se keseredj el, vannak ilyen napok... Ha meg visszatérsz 125-re és utána érzed, hogy menne több is, tegyél csak 127.5-re, aztan h az is megvolt, köv. edzesen mehet a 130, ha meg nem akkor maradsz 127.5-en. Gondolom tömegelsz?
2015. máj. 13. 01:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy csak 130-as napon voltál pusztító kedvedben.
2015. máj. 13. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!