Multivitaminból elég a Multi Pro Plus?
Figyelt kérdés
2 és fél éve edzem és azóta Multi Pro Plust szedek. Szerintetek érdemes lenne komolyabb pakkot venni vagy elég ez? Mellette szedek még extra omega3-at (5 gramm), 1 gramm C, 500/250 kalcium-magnéziumot és izületvédőt.2015. máj. 11. 16:19
1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg ha a multi pro plust kiegészíteném 1-2 kapszula mega daily one-al?
2015. máj. 11. 16:27
2/4 anonim válasza:
1-2 Mega Dailyvel kiegészítheted, bár ha 2-vel akarod kiegészíteni akkor már inkább Daily Vitamint vegyél.
Egyébként pedig jobban járnál anyagilag, ha a Mega Daily Onet egészítenéd ki, mivel a Multi Pro Plus is 60 db MDO-t tartalmaz és külön halolajat, lecitint, stb.
dobozonként 2000 Ft-ot tudsz spórolni.
Ha a jódot nem bírod, akkor vegyél jódmentes vitamint, és azzal egészíts ki 2 szem mega daily onet/ 1 szem daily vitamint
ilyen pl. biotech b-komplex (nevével ellentétben nem csak B-vitaminokat tartalmaz)
vagy Scitec B-komplex lefekvés előtt.
3/4 anonim válasza:
Én használtam már Animal Pak-ot is, de nem éreztem egetverő különbséget.
Jelenleg is Animalt használok, 2-3 naponta 1 csomag mikor eszembe jut + napi 1-2g C-Vitamin.
4/4 anonim válasza:
teljesen felesleges, csak a pisid lesz drágább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!