Hogy csökkenthetném úgy a testzsírom, hogy közben ne csökkenjen a szellemi teljesítményem?
Szénhidrát csökkentés mellett, kevésbé forog az agyam, és ugye ez nem jó olyan szempontból, hogy egyetemre járok és szükség van az agyamra. Kb. 1-1,5 g/ttkg CH kell nekem, ha jól gondolom, ahhoz, hogy jó legyen. Lány vagyok, jelenleg 55-56 kg és 3-4 kb-tól kéne megszabadulnom (tehát nem elég a pusztán nem zabálok technológia, mert nincs rajtam annyi felesleg, legalábbis ezt csak én gondolom). Szóval a kérdésem az lenne, hogy valamilyen módszerrel lehetne az agyamat is magasabb teljesítményen tartani és a szálkásítást is megvalósítani? Valaki van még ilyen helyzetben? Vagy esetleg valami, nem narkotikum, ami a hangulatot fokozhatja? (mert volt depressziós fázisom, és ennek sem tesz jót a CH csökkenés) A koffeines készítmények nagyobb használatától izgatottság jelentkezik nálam.
Ha valaki tud segíteni azt előre is köszönöm. :D
Nemtudom megoldás lehet-e a több aerob/kardió mozgás. Napközben meglenne a normális ch bevitel de meglenne a kalóriadeficit is. Bár nincs tapasztalatom, engem annyira nem visel meg a ch hiány.
Az ilyen "agypörgetők" mint a mental focus és hasonlók is főleg koffein alapú kiegészítők, de lehet találni biztos gyógynövényes csodaszert is. Hogy mennyire hat, azt neked kell kipróbálni.
De talán a leghasznosabb a megfelelő alvás mennyiség!
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__4808..
Úgy látom nem csak velem van ez
Igen, előfordúl. Ismerek olyat, aki nagyon agresszív lesz tőle, így nála az ilyen diéta eleve kilőve. Vagy sokat bunyózik :D (és nem kokszol)
Vagy akkor picit csökkentesz a ch-n és lassabb lesz a fogyás, vagy elhalasztod nyárra a dolgot. Zsírból is tudsz csökkenteni, bár nem tudom az mennyi megy, azt se szabat 20-30g alá levinni.
Ha tudsz, mehet intervallum edzés is, rövid ideig tart, mégis pörgeti az anyagcserét rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!