Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mostanában fáradt vagyok az...

Mostanában fáradt vagyok az edzéseimen le vagyok egyszerűen pukkadva vagy kivagyok merülve és rendesen csinálom az edzést csak egyszerűen fáradt vagyok. (Többi lent)?

Figyelt kérdés
Napi 8 órát alszok persze szedek vitaminokat(2db mega daily one, 2db omega3, 1g C vitamin) És ezt a fáradságok az edzőpartereim is észrevették, hogy mi a fszér pihensz ennyit és miért vagy letörve meg hogy egy kicsit intenzívebben má gyerek. Régen voltam sportorvosnál és az jutott most az eszembe, hogy naponta 10 órát kéne aludjak. Ez a két óra sokat számít? Tippeket kaphatok, hogy mit csináljak, hogy ilyen fáradt vagyok egyfolytában? (már gondolkoztam hogy igyak e valami pörgetőt de nem nagyon akarok mert nem látom értelmét)

2015. máj. 8. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A megélhetés pedig nem egyszerű ebben az országban a többségnek. Ne lovald bele magad, ne foglalkozz vele állandóan. Találd meg az arany középutat. Csak keményen és higgadtan. ;)
2015. máj. 8. 21:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a tippeteket/segítségeteket. :)
2015. máj. 8. 21:53
 13/13 A kérdező kommentje:
És a rocky filmeket hol tudom megnézni? nem találom sehol magyarul az egészet. Linkek is jöhetnek.
2015. máj. 8. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!