Ezek a fehérjeporok mennyire egészségtelenek? Azt hallottam, hogy a májra, meg a vesére elég káros. Kinéztem magamnak a Nitro Gold Pro Enzy Fusion-t, ez is káros? Itt a link hozzá, írja hogy miket tartalmaz.
Látom megy a matek :D
Egykezes fekvőnél nem lesz nagyobb a súlyod attól, hogy egy kézzel nyomod, csak a 35kg/kéz helyett 70kg-ot nyomsz.
"Wade pedig érthető, hogy nem vállalja magát. Amúgy meg írjatok Al Kavadlonak majd ő megmondja. Lezártam, csaó."
nem érthető,nem írtál normális indokot,az hogy börtönviselt nem indok.
Oké te meg írj Swarzenegger-nek,ő meg azt mondta hogy nem leveleztek,majd ő megmondja,kb ilyen volt a hozzászólásod,és attól hogy valaki azt mondja hogy levelezett valakivel nem feltétlen lesz igaz
és azok az erőemelők akik kinyomnak 350 kg-ot azok hízzanak fel akkorára hogy fekvőzhessenek?
na látod :)
25. az ellenségei nem azért az ellenségei mert ismerik őt már az ismertség előtt?:) fuck logic :)
szóval jó értelmes "rajongói" vannak már ha létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!