A szemelyi edzok/edzok miert nem ertenek a munkajukhoz?
Sokszor tapasztalom ezt,szerintetek mik a tipikus hibak?
Majd en is leirom miket tapasztaltam
Sokat tanulhatnank masok tapasztalataibol mikor kell menekulni
Nos 3 féle személyi edőhöz volt eddig szerencsém, abból 2 jó...
1. Akinek semmiféle iskolája nincs, de ránézel a testére látható, hogy a saját tapasztalatai alapján ért a témához... Ez jó.
2. Akik felső oktatásban megtanulták a szakmát, ez is jó...
3 akik elvégeztek egy pár hetes-hónapos okj-t... Na ők szart se tudnak...
És 4 az a 3 közül bármelyik, akik nem mondják, hogy egyél 2gramm*testtömeg fehérjét, hanem, hogy 0.8 gramm*testtömeg kell az élethez, aztán azon fellül tapasztald ki, mennyivel fejlődsz...
Aláírom, hogy rengeteg a kókler edző.
Viszont azért akinek van egy kis józan esze az nem a 21 éves Ferikéhez iratkozik be személyi edzésre, aki fitness wellness szakon szerzett egy oklevelet, amúgy 80 kiló zsírosan, formátlan és többet nyomkodja az ájfónját mint amennyit nézi, hogy mennyit dolgozol...
Hanem olyanhoz, aki:
- rendelkezik versenymúlttal (testépítés, erőemelés)
- vannak / voltak eredményei
- Létszik rajta az eredmény, nem csak a kox
utolsó, olvasd el kérlek ezt a két szót figyelmesen:
"NEM CSAK"
Nem fogok vitába elegyedni, viszont ezzel most nem változtattál semmit :D
VV Christopher is "CSAK KOKSZOLT", de rajta semmi nem látszott :) Egyébként én nem tudom kiszúrni a "CSAK KOKSZ"-os embereket. Te látod az emberen első ránézésre, hogy csak kokszol, vagy mindent rendesen csinál? És ha éppen tömegel az ember? :)
Szerintem nem értesz.
Mifelénk a "kancigány formát" szokás így nevezni. Tömeg van, forma meg szárazság meg nincs semmi az ég világon.
Csak megy a cucc meg a pacal a zsíroskenyérrel otthon és egy laza fél óra edzés. Ki is jön belőle az igazi zsíros kancigány forma.
#21: Pedig pont a 4edik típusnak van igaza.
Egyébként meg a kox nem edz, nem diétázik, nem kardiózik, viszont gondolkozik helyetted és ez a legnehezebb az edzésben.
#utolsó
nem állítottam, hogy nincs a 4.nek igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!