Imádom,igényes,kultúrált,sok menő,jómódú pasi!
22/L
Elnézést, hogy ilyen gyatra oldalról linkelek cikket, de ők legalább megírták ezt.
Nekem teljesen lesújtó a magánvéleményem az O.wellnessről. Személy szerint undorodom tőle. Ócska, pénz és divathajhász majomklubnak vélem, amibe illik az 1. válaszoló leírása is. Nyilván igényesek, a pénzre. Ettől még előfeltételezésem szerint nem találnék normális, szakértői edzőgárdát ilyen helyen, viszont azt gondolnám, hogy akinek a külcsín és a felszínesség a lényeg, az értékrendje nem kívánja meg az emberi értékeket valamint fölöslegesen sok pénze van, az szórakozást találhat ilyen helyeken.
Szóval értékrend és pénztárca kérdése, ha valakinek az edzésnél a sznob és kóros értékrendű edzőtársak/pasik vagy az ilyen szintű terem a lényeg, annak gondolom megfelelő.
Na persze mindezzel kissé ítélkező vagyok, a valóságban biztos jobbak mint amilyennek én feltételezem őket, szóval ennyire nem lehet általánosítani :)
Igen, ezt a cikket olvastam...
De akkor nem az van ugye hogy egymást méregetik az emberek,hogy ki a pénzesebb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!