Üdvözlet! Bárki aki tapasztalt ilyet, kérem segítsen?
Figyelt kérdés
Valaki, akinek hasonló problémája van, illetve volt és tudja a megoldást, kérem válaszoljon! Az a problémám, hogy ha súlyzóval,kettlebellel vagy bármely egyéb súllyal próbálok guggolni, a bal belső combon eszméletlenül begörcsöl a második kör után, elkezd fájni, mintha meghúzódna. Lenyújtottam edzés előtt kellőképpen, sokszor próbáltam már megoldást keresni, de nem vezetett eredményre. Mindig a bal combomról van szó, már régóta és csak a guggolásnál. Az 1 lábas guggolással súly nélkül nincs gond,sima guggolás súly nélkül nincs gond, kifejezetten akkor jelentkezik a probléma ha súllyal próbálom és mindig csak a bal combomon érzem! Rendkívül aggaszt, mert régen jól ment a guggolás és szerettem, sosem volt ilyen problémám csak az utóbbi 2 évben. Előtte szerettem, nem guggoltam súllyal kb 1 évig, és azóta van ez a probléma, ha 30kg-al próbálok guggolni akkor is, ha 80kg-al akkor is. Esetleg valami ötlet, módszer a megoldásra? Valami edzésterv súly nélküli guggoláshoz, amely kellőképpen terheli a combokat? :/ A válaszokat előre is köszönöm!2015. ápr. 26. 19:58
1/3 anonim válasza:
Bemelegítő krémet próbáltál már használni?
2/3 anonim válasza:
Ez valami becsípődés lehet, illetve keringési rendellenesség. Valami nyom valamit, emiatt nem szállítódik elegendő vér az adott területre, de az is lehet túl szűkek az ereid valami oknál fogva azon a helyen.
Neurológust és egy reumatológust keress meg.
3/3 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: Igen, a bemelegítő nem használ! :/
2. válaszolónak: Lehet, hogy igazad van és orvoshoz kellene fordulnom ezzel, viszont ha az a probléma amit említettél, tehát a keringéssel és a vérrel, vagy a becsípődéssel, akkor azért nem értem, hogy miért csak egyetlen mozdulat/gyakorlatnál? És ha súly nélkül guggolok akkor pedig miért jó?:S Érdekes probléma! Mindenesetre örülök a válaszoknak, hasznosnak ítélem meg és köszönöm, hogy foglalkoztok velem!:)
2015. ápr. 28. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!