Honnan lenne érdemes vitaminokat venni? Gyógyszertár/Gyógynövény vagy bodybuilder és miben külömbözik?
Szeretnék vitaminokkal betárazni
Omega 3
Multi vitamin
C-vitamin
Multivitamin: Scitec Mega Daily One Plus, 3740 Ft/120 db, napi 1x1 tehát 1 hónap 935 Ft vagy Scitec Daily Vitamins,
Omega-3: Pharmekal Omega-3 5790 Ft/350 db, szerintem napi 3x1 az ideális, 1500 Ft egy hónap így
vagy ha akciós Damona Omega-3 90 db azaz 1 havi kb. 1500 Ft (kertvarosipatika.hu előreutalás esetén ingyenes csomagküldés vagy utánvét esetén 290 Ft, pingvinpatika.hu 10.000 Ft felett ingyenes száll.)
fat2fit nutrition omega-3 is olcsó
C-vitamin: Damona, 1000 mg 100 x kb. 1000 Ft, vagy retard 1000 mg x 100 = kb. 1300 - 1800
napi 1-2
vagy van builderes C-vitamin kapszula, 500 db 4990 Ft
Scitec MDOP 120x + Pharmekal omega-3 350x + builder 1000 mg c-vit 500 x = 14520 Ft
vagy
kertvarosipatika.hu-ról megrendeled az omega 3-at (1*90db)+ c-vitamint (1*100db) + utánvétes száll = 2990 Ft
és Scitec boltban megveszed a multivitamint 3940 Ft
*** 6990 Ft *** bár Scitec esetén az ár boltonként eltérő lehet
Nagyon jól leírta az első, nagyjából ezek most a legjobb ár/érték arányú termékek.
Annyi kiegészítéssel, hogy a Scitec MDO+ helyett én a Daily Vita-Mint ajánlom inkább, de nézd meg az összetételét.
Utóbbinak nagy előnye a nyújtott felszívódás és a 2000NE D-vitamin tartalma, ami nyáron kevésbé, de a téli időszakban elengedhetetlenül fontos.
A Lenkei és a Vitaking sem rossz, de nem a legjobb ár/érték arányúak.
És azt sem árt tudni, hogy ha ezektől a cégektől vásárolsz, akkor közvetett módon a szcientológiát támogatod.
Vannak jó Vitaking termékek (többnyire Swanson és Puritans Pride termékek átcsomagolva, a többi pedig kínai gyártók vitaminjai, pl. a multivitaminok főként), de a multivitaminjaik pont nem valami túl jók összetételt nézve, ár-érték arányban pedig botrányosak.
Lenkei vitaminjai viszont nem elég hogy borzalmasan drágák, de cserébe semmit nem kapsz.
Na ilyenkor szoktam fizikai fájdalmat érezni...
Először is, aki szerint az általam említett két vitamincsalád ár-érték aránya nem jó, tegye már meg önmagáért, hogy megnézi az összetevőket és azok mennyiségét, majd összeveti BÁRMELYIK másik vitaminnal! Aztán legyen kedves, közölje az eredményt a széles plénummal is! Köszi!
A másik: amikor meghallom ezt a "szcientológiát támogatod" klasszikust, már nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Ember, amit az életed során valaha szedtél, hordtál, ettél, ittál, használtál, mindegyikről tudtad, hogy a mögötte álló személy(ek) milyen vallást, vagy nézeteket vall(anak), követ(nek) és ha valamivel esetleg nem értettél egyet, akkor lemondtál a termék használatáról? Ne legyünk már nevetségesek! Azt látom, hogy a kezdeti, alkalmazott rigmus mára kiegészült. Most már a Vitakinggel is a szcientológiát támogatjuk? Hagyjuk már ezeket a butaságokat, ha kérhetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!