Tavasz van, felakarom magam gyúrni. Ezek a porok tényleg vesekárosodást okoznak?
Figyelt kérdés
Nem akarom halogatni a dolgot, járok edzeni.
Haverom ajánlotta a Jumbot.2 hete szedem, edzés előtt és után, nagyon növök tőle.
Már vettem izompólót is,de olyan bikanyakú kinézetet akarok(olyan feszítős kinézet, hogy nincs nyaka a csávónak).
Ha hosszútávon nyomom a cuccot,előfordulhat az lesz, amit a teremben mondanak, hogy a sok por az nem egészséges.
2015. ápr. 16. 16:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem Te pontosan tudod, hogy mit hogyan kell csinálnod, és azt is, nem okoznak vesekárosodást a táplálékkiegészítők.
2/8 anonim válasza:
Hallod, ezek a fakekérdések egyáltalán nem viccesek.
>MOON<
Ui.:Gyakorlat teszi a trolibuszt trollá.
3/8 anonim válasza:
Kaaaaamuuuu xD
A sok por tényleg nem egészséges, csak orron át felszívva :D
4/8 anonim válasza:
Én komoly cuccot nyomok most: Fakequestion250-et. Azzal lehet fejlődni, és porozzanak a méhecskék.:)
5/8 A kérdező kommentje:
Gyerekek, mi abban a hihetetlen, hogy gyúrni akarok?
És élvezni amit elérek a porokkal?
Csak baj ne legyen belőle.
2015. ápr. 16. 17:00
6/8 anonim válasza:
Ez kell haver nem a jumbó. Az csak kevés fehérje, sok ócska cukor túl drágán.
Ettől leszel bika!
7/8 anonim válasza:
Eddzél, de legyen étrended. Nem éri meg tömegnövelőt venni. A cukrot is fehérje árban fizeted meg.
8/8 anonim válasza:
igen le áll6 tőle a veséd és mehetsz mű vese kezelésre! de egyél mézet meg sáskát sámson is ette a pusztában meg jézus is ha nekik bevált nekd is befog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!