Tudnátok véleményt írni, min változtassak?
Figyelt kérdés
14/F vagyok,a nyárra vagy legalább a jövő évi suli kezdetére szeretnék kockahasat,izmot szerezni,amit fenn tudok tartani...itt van eddig mivel járultam,és fogok hozzájárulni ehhez:Suliközben:Általában heti 2/3-szor másfél órát vízilabdázom,otthon 8 féle hasgyakorlatot csinálok(mindegyikből 80 db-ot),valamint nem mindig de 7-ből minimum 4-szer csinálok olyan "fekvőtámaszt",aminél a karunkat pl.:az ágyra rakjuk,lábunkat előrébb csúsztatjuk és így karhajlítást végzünk,ebből 3-3 percet,ezenkívül majdnem minden héten járok egy óra work energy-re,ez egy aktív "munkavégzőóra",ha nem tudjátok mi eznézzetek utánana meg persze heti 3 tesink van,de az nem sokat ér,plusz általában heti 3x 40 percnyit edzek karra(súlyzó,otthon kis 2 kg-ossal)...étrendem:reggel hétköznap crosant/melegszendvics,tea/tej/kakaó...tírórainál általában szendvics,vagy valamilyen pékáru,ezenkívül suliban mindig kapunk tejet/kakaót/sajtot/túrúrudit...ebéd mindig leves(gyümölcs,zöldség legtöbbször),második gyakran főzelék/hús,krumplival salátával,rizzsel,megpersze a tésztafősztök..(néha nagyi ad egykét kekszet desszertnek,lekvárral megtöltve)...délután edzések előtt nagyon bekajálok,mert elég nehéz sport,bármit megeszek otthon,amit úgy látok hogy kibírhatom vele,néha csoki,stb...1-2 szőlőcukor is képbejöhet gyakran...edzés után általábasn csak müzlit eszem,vagy semmit....napközben teát,gyümölcslét,vizet,szénsavas ízesített vizet iszok,kóla,ilyesmik nagyon ritkán....mekibe már vagy egy fél éve nem voltam...hétvégén ugyanezek,csak reggeli tojás/joghurt/bagett,nincs tízórai...nassolni nem igen szoktam,akkor már inkább gyümölcsöt szoktam enni...nyáron nincs edzés,ilyenkor hétfőtől péntekig futok 4 kilómétert...szóval kiváncsi lennék mit ígértek nekem...megjegyznivaló,hogy 187 centi vok,és 73 kg...nyáron gondoltam hogy majd kondizni fogok...előre köszi a válaszokat....2015. ápr. 2. 19:34
11/11 Musclemore válasza:
Kérdésre válaszolva pedig: MINDENEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!