Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha leszálkásítok, az nem áll...

Ha leszálkásítok, az nem áll jól az arcomnak. Mit kéne kitalálni?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 1. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Legyél nagyképű:) Amúgy nálam is így van, erre fogom, hogy nem szálkásítok le teljesen. :)
2015. ápr. 1. 20:12
 2/9 A kérdező kommentje:

De komolyan kérdezem!:D

Nekem az áll jól, mikor tömeges vagyok.

De testre jobb lenne a szálkás forma.

2015. ápr. 1. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan írtam, nekem sem jó a fejem kevésbé zsírosan. Nem lehet mit tenni, nem tudsz zsírt pakolni a fejedre.
2015. ápr. 1. 20:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor az én testzsírom mindig 15-20 között lesz:)

Inkább legyek helyes, mint szálkás:D

Amúgy a szénhidrát megvonás is közre játszik, olvastam, hogy nem tesz jót az arcnak a kalória minusz.

2015. ápr. 1. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Nincs is előírva, hogy mindig szálkásnak kell lenni, sőt semmikor nem kell az lenni, ha nem vagy versenyző. Magadnak kell megfelelni.
2015. ápr. 1. 20:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Mosclemore, neked miért olyan magas a százalékod?:O

Csak baromságokat írsz-.-

2015. ápr. 1. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Jókat szokott írni. Engem meg utàlnak sokan bármit írok. ;)
2015. ápr. 1. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem is hülyén állt 52 kg-san a szálkás testalkat, mármint arcra. most 66 vagyok tömegnövelés majd szálkásítás után. tehát a testzsírom max nagyon minimálisan ment fel az 52 kg-mhez képest, még se olyan szálkás az arcom, mint volt. tehát növelj száraz izomtömeget és arcod is jobban fog kinézni. :) nálam így működött.
2015. ápr. 1. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom jelenleg mekkora az erőszinted és az izomtömeged de ha felszedsz izomtömeget akkor magasabb testzsirszázalékkal is lehetsz ugyanannyira definiált.

Pl 15% 70 kg-osan máshogy nez ki mint 15% 80 kg-osan.

2015. ápr. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!