Clenbuterol-t szeretnék vásarolni és fogok is. Viszont ebböl is akad jópár fajta. Melyik a leghatásosabb?
Neten az összeset dicsérik a maguk módján,de biztos van köztük külömbség.
Spiropent,sopharma,clenbutaxyl,clenbuterol la
Nem tanácsot kérek,hanem csak véleményt.
A fejtágitó mondatokat hadjuk ki léccives...
A bajok ott kezdődnek, hogy olyan hülye vagy, hogy ezt itt kérdezed meg... Talán ha már kockára teszed az egészséged, szakértőt kéne megkérdezni, nem? (és a termi díler sem feltétlen "szakértő", 95%, hogy nem az).
Ráadásul arról sem ártana megbizonyosodni, hogy a forrásodtól normális cuccot kapsz.
Ennyit tudtam mondani naturálként, természetesen nem ajánlottam semmit.
A bajok ott kezdödnek,hogy nemolvastad el végig a kérdésemet.
'A fejtágitó mondatokat hadjuk ki léccives'
Montez eléggé profi a számomra.Ha azt mondja,hogy egy másik odlalon keressem a választ,akkor biztosra veszem hogy ott meg is találom:)
Én végigolvastam, és nem is arról papoltam, hogy ne csináld, azt csinálsz amit akarsz.
Szimplán csak gondoltam szólok, hogy nem ártana ezt komolyabban venni, de ha ez neked fejtágító, akkor ne hagyd magad kijavítani, csinálj amit akarsz.
"hadjuk"
Ez a színvonal, általános iskolai tananyag, nem nehéz: hagyjuk.
Ehhez képest a koxolás űrkutatás/agysebészet kategória, szóval nem gondolom, hogy neked ezzel kéne foglalkozni, mert olyan egészségkárosodást szenvedsz, amit később meg fogsz bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!