Milyen szteroidot lenne a legérdemesebb szedni a gyúráshoz?
--gömb--
Nem jól írtad, első. Megtéveszted a fogyasztókat, kérem szépen. Így kell írni: Szunnyadóizom-stimulátor. Szegény nem fogja megtalálni.
Ja és nem a kóser részlegen kell keresni, hanem a halal-pultnál. Allah neve is rajta kell hogy legyen a csomagoláson, különben ítélet sújtja a fogyasztót.
--gömb--
Én is ezt használom, azért ez a nevem, mert olyan nagy tömeg van rajtam, hogy gömbölyű vagyok.
Az erőm pedig csillagászati magasságokban van, 300 kilóba szoktam 20*50-et nyomni reggel, délben és este is. Sőt még éjfélkor is, de akkor 400 kilóba.
Ezt kell használni, nem azt amit Montez javasolt, az csak szálkásításhoz jó :D
Rendelni pedig Pakisztánból kell, de fontos, hogy ne szekuláris cégtől legyen, hanem szigorúan csak a táliboktól. Az a biztos.
Agynövesztő7000.
Egyszerre szálkásít és még az izomtömeg is nő, a libidód pedig nyolcszor akkorára növeli és a farkad is hosszabb lehet, 2 centivel minden kúra végén. Csak óvatosan, mert még okosabb is leszel tőle, meg bekódolja a Sárga Kapszulát a kobakodba. És még ajándék Bunny-féle leordító csomag is jár hozzá, meg egy elemes Bunny baba, ami azt mondogatja, hogy "Fogyatékos", csakhogy ráébredj mekkora marha vagy. Jó kokszolást, Kolompár úr.
Orsós voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!