Ezt az átalakulást tényleg naturálban érte el?
# 7
Ott, hogy egy Scitech sosem fog szponzorálni senkit, aki nyíltan vállalja, hogy szteroidozik, mivel nem vetne jó fényt a cégre. Persze mi is tudjuk, ők is tudják, de az átlag Izom Feri akinek annyiból áll a "kondi", hogy tolja a fehérjét meg a tömegnövelőt és közben fécsbúkozik foglalva egy padot az igazi vásárlóerő. Neki meg kell egy reklámarc, aki "faszán néz ki" és visszamosolyog rá a dobozról és elhiteti vele, hogy ő is nézhet ki így.
Ismerem ezt a youtube csatornát, és kedvelem is. A videón szereplő srácnak iszonyatosan jó genetikája van, nem cuccol(t). Van valahol egy videó, ahol elmondja, hogy úgy nyert versenyt 19 évesen, hogy nem is igazán tudta, mit kéne ennie, csak azt, hogy sokat - és nőtt.
Bőven van különbség a genetikai adottságok és a szteroidok között, de mivel manapság már tényleg szinte mindenki cuccol, ezért sokkal egyszerűbb összemosni ezeket a felületes, gyenge embereknek.
Ő is naturál: https://www.youtube.com/watch?v=Pwhh8tSwzDI :)
Érdekes jelenség egyébként, hogy aki kisebb nálatok, az biztos gyökér, nem ért semmihez, aki nagyobb, az meg 100% hogy cuccol. :D
Elhiszem én, hogy 30-40-200 év edzésmúlt meg minden, de a genetikai határaidat (amiket valószínűleg soha nem értél el, hacsak nem áldoztad erre az egész életed) ha eléred, onnantól már nincs tovább, csak a szteroid. Mivel ilyen nagy hanggal vagytok a szteroidok ellen, ezért feltételezem nem toljátok (mint ahogy én sem, még mielőtt...).
Tehát van egy átlagos/szar genetikátok (mint az emberek 90%-ának), amit ráadásul feltehetően ki sem maxoltatok (mint az emberek 90%-a).
Ebből a pozícióból azért nem nehéz mindenki mást cuccos gyökérnek nevezni, ezt azért elismerhetitek még ti is. :)
Abban persze igazatok van, hogy rengeteg idiótä hobbigyúrós használ szteroidokat, amikkel egy átlagos-közepes formát elérnek, oszt haló. Ellenben úgy gondolom nem az ilyenek alapján kellene megítélni mindenki mást is, illetve ezekből a példákból kiindulni.
Sőt, szerintem van egy olyan eset is, amikor elfogadható a szteroidhasználat - mégpedig akkor, ha profi testépítő vagy, és elérted a genetikai határaidat, és ezeket a határokat akarod "átugrani", vagy "kiterjeszteni". Aki ahhoz használja, hogy megközelítse, vagy elérje ezeket a határokat, szerintem az a jellemtelen, gyenge senki. :)
Persze Arnold is naturál volt , meg Calum is. Csak nekik 2 mérfölddel arréb van a genetikai határuk.
Képzeld ismerek genetikai szörny naturál gyereket, aki mellesleg ennek is él. Nézz meg egy INBA színvonalat milyen "izmosak", elárulom ők sem tiszták teljesen.
De mind egy mit mondok, majd pár év mulva beszélünk erről értelmesen.
Engem nem érdekkel ki tolja a cuccot és ki nem. Nyilván hatalmas munka van ebben a fizikumban, semmi bajom vele, hogy nem naturál. Avval van bajom, hogy hamis elvárásokat ad embereknek.Azzal nem vagy tisztában, hogy a genetika mit jelent. Ha "jó" genetikád van, az azt jelenti, jók az illeszkedési pontjaid, és nem azt, hogy naturálban 2x annyi izomtömeget pakolsz magadra full szálkásan, mint más.. Még ha sikerülne hozni is ezt az izomtömeget, egyszerűen ELTŰNNE rólad, miközben ilyen brutál alacsony testzsírra szálkásítasz. Az emberi test túlélésre alakult ki így, ahogy (amire legtöbbünknek ma már nincs huszadannyi szükségünk se, mint az ősembereknek.. de az evolúció akkor sem változott meg ettől), és NEM PRAKTIKUS ekkora izomtömeget hordani, főleg nem ilyen szálkásan.. Iszonyat sok energia kell hozzá, és hülye lenne a test a saját maga dolgát megnehezíteni.
Másrészt nézd már meg a csávót: befigyel a gymnecostia (női mell) a tesztótól, mindenhol kerek, 3d vállak...
Senki se érhet el ekkora izomtömeget naturálban. Kész, pont, vége.
Majd talán rájössz egyszer.
Amúgy megnéztem most a srác adatait, ÉS AKKORA MINT ARNOLD VOLT, AZONOS TESTZSÍRRAL.
Te tényleg elhiszed, hogy manapság az emberek naturálban nőnek meg akkorára, mint Arnold, aki bevallottan használt szereket, ráadásul nagy mennyiségben??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!