Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak egy nyári szteroid...

Davidking67 kérdése:

Csak egy nyári szteroid szedés mennyire káros?

Figyelt kérdés

Nyáron kiakarom próbálni max 1-2 hónapot szedném..

Ez mennyire lenne káros?

Azt mondják hogy egy kúra még annyira nem vészes.

2015. márc. 4. 18:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
pont ugyanannyira, mint egy téli...
2015. márc. 4. 18:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Orosz rulett, van aki évek óta csinálja és semmi baja, van akin meg rögtön kijön. A szemes takarmányok nem jobbak mint a román pincében készült extasy tabletták.

Főleg, hogy egyik se csodaszer, normális kaja és edzés nélkül a szteroid se ér semmit, főleg nem 8 hét alatt.

Egyeltalán nem ajánlom.

2015. márc. 4. 19:26
 3/15 anonim válasza:
100%

"Azt mondják hogy egy kúra még annyira nem vészes."

Én meg azt mondom, hogy ne hallgass a sok idiótára.

Azt szokták mondani: "Nincs egy kúra, csak első kúra"

2015. márc. 4. 19:42
 4/15 Szergej55 ***** válasza:
Ennyi időre semmi "értelme", viszont cserébe nem is annyira olcsó. Nagyon jó ötletnek tűnik!
2015. márc. 4. 19:56
 5/15 Samyboy93 válasza:
Ha odafigyelsz a szükséges védőkre, valószinű semmi bajod nem lesz. A libidód nagyon le fog csökkenni, de csak a kúra alatt(nem is ajánlom a szexet közben)-utána elmúlik . Én a danabolt ajánlom elsőnek, 6 hétig csak, anno én is azzal kezdtem és felhozott 10kg-t, igaz utána le is ment. Tehát májvédő és egyebek kellenek hozzá, elropogtatsz 150-200 at piramisba és állat leszel az idő alatt. 20 év és 90kg alatt nem ajánlom.
2015. márc. 4. 20:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az előbbi holt sötét kérdéseddel itt adsz tanácsot? Ropogtatod a szart és 130al guggolsz? TOLD EL A BICIKLIT!
2015. márc. 4. 20:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Feljött 10 kg, aztán le is ment."

Gratulálok, taps!

2015. márc. 4. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:

"A libidód nagyon le fog csökkenni, de csak a kúra alatt(nem is ajánlom a szexet közben)-utána elmúlik ."

WTF? Gratulálok! Ha még csak ez lenne vele gond, az is épp elég... De ha nektek ez ér ennyit!? Szóval a minmum hogy nem áll fel, de simán ki is nyírhatod magad ember! Kapj észbe!!!!

2015. márc. 4. 22:55
 9/15 Samyboy93 válasza:
vicces ahogy itt ugatnak 60kg-s hobbifutók. 1)Már próbáltam 2)több, mint ötéves edzésmúlt van mögöttem, nem a levegőbe beszélek. Ha érdemileg nem tudtok hozzászólni, pörgessetek az egérrel máshová. Nem biztos, hogy megéri, de addig a két hónapig állatul fogsz kinézni+ védőkkel minimalizálni lehet a veszélyt.
2015. márc. 4. 23:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha annyira rohadtul tájéjozott lennél, akkor tudnád, hogy ezzel kapcsolatban még tanácsot adni is bűncselekmény! Sokeszű.....
2015. márc. 4. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!