Nulla kalóriatartalommal mégis hogyan hozna tömeget?!
2015. márc. 3. 23:06
2/14 anonim válasza:
Már megbocsáss, de nem csak kalória egyenlő a tömegnöveléssel. Ha te csak kalóriával tudsz tömeget hozni akkor te egy zsírgomboc lehetsz. A kreatin igenis hoz tömeget.
2015. márc. 3. 23:21
3/14 anonim válasza:
2-es:
Ne butáskodj már!
A kreatin hogyan hoz tömeget kalóriatöbblet nélkül?
Sehogy.
Ha nincs kalóriatöbblet, akkor nem hoz a kreatin tömeget, csak segíti a tömegelést, ha már megvan a kalória plusz.
2015. márc. 4. 09:10
4/14 anonim válasza:
Én butáskodom? Izom csak fehérjével gyarapszik és nem a kalóriával:D A kalória zsírt hoz. Fogalmad sincs, hogy miért kell sok kalória a testépítéshez. Jó hát én biztos butaságokat írok mr. olympia.
2015. márc. 4. 09:33
5/14 anonim válasza:
A kalória zsírt hoz? A kalória az egy energia mértékegység, 1 gramm vizet 1 fokkal melegít fel 1 kalória.
2015. márc. 4. 11:57
6/14 anonim válasza:
Akkor vigyél be napi 3000 kalóriát és ne gyúrj, ne edz. 1 hónap múlva megnézem hogyan nézel ki. Az tök jó, hogy leírod mi a kalória. Hát nézzük meg gyakorlatban is.
2015. márc. 4. 12:45
7/14 anonim válasza:
Hát a fokozóktól, kreatintól sokat ne várj. A fokozó van akit megdob edzés előtt, de van akinél fingot ér. A kreatin addig jó, ameddig szeded. Akkor jön még erő, meg ezzel együtt tömeg is. De amint abbahagytad nagy esélye van, hogy visszaesel a kreatin szedés előtti állapotra.
2015. márc. 4. 13:52
8/14 anonim válasza:
2001 óta foglalkozom testépítéssel, úgyhogy van tapasztalatom.
"Izom csak fehérjével gyarapszik és nem a kalóriával:D A kalória zsírt hoz."
Ez bakker a hónap szövege, el is mentem az aranyköpések mappába... :D :D :D
Ha te itt tartasz, akkor nem érdemes veled vitatkozni, ez a helyzet.
2015. márc. 4. 21:27
9/14 anonim válasza:
Hát idiótákkal én se állok szóba úgyhogy igazad van. Legalább én is jót nevettem rajtad;)
2015. márc. 4. 23:02
10/14 anonim válasza:
"Akkor vigyél be napi 3000 kalóriát és ne gyúrj, ne edz. 1 hónap múlva megnézem hogyan nézel ki. Az tök jó, hogy leírod mi a kalória. Hát nézzük meg gyakorlatban is."
1. Vidd be fehérjéből és ne eddz (így kell írni, mivel felszólító mód), akkor is hájas leszel. Ha nem edzel, akkor mindegy miből viszed be a többlet kalóriát, mindenképp zsírosodsz.
2. Eddz rendesen, vigyél be akár 3 gr/ttkg fehérjét is, de legyél kalóriamínuszban. NEM fogsz izmot építeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!