Az mhnsport márka megbízható?
Az mhn whey dobozán hivatalos honlapként az mhnsport.com szerepel, de ilyen oldal nem létezik.
Igaz az, hogy régen muscle bear volt ennek a táplálékkiegészítőnek a neve, csak megváltoztatták mert nem a feltüntetettnek megfelelő beltartalommal rendelkezett?
Lehet tudni, hogy hol gyártják a termékeiket?
google és kb 30mp az életemből:
Üzemeltető: Vagner Kft.
Székhely: 1238 Budapest, Hintó utca 2/B
Adószám: 13500737-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-738496
E-mail: ugyfelszolgalat@mhnsportshop.hu
Központi ügyfélszolgálat:
(Hétfő-Péntek: 9:00-17:00)
Ezt én is kikerestem. Ez egy magyar oldalról van.
Egy családi ház google street view alapján. A kft pedig egy építőipari cég. A honlapjukhoz nem nyúltak kb. 2 éve. A képek a termékekről még a régi fehér csomagolásról vannak. De hol gyártják ezt a terméket?
Olvastam egy másik kérdésnél, hogy voltak bajok ezzel a termékkel kapcsolatban, ezért merültek fel bennem a kérdések.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Itt én semmi mást nem olvasok, mint valaki bizonyíték nélkül, mert ugyan felkérték a válaszadót, hogy dobjon már egy linket?!?! De az valahogy eltünt, lemaradt, .....
"
Mhn köztudottan egy bevizsgálási per miatt változatta meg a nevét. (valaki 80 gramm helyett 30 gramm proteint talált a fehérjében:D)
Azt nem ajánlom, pocsék, fos, ezért is árulják interneten.
A redis az jobb minőség, nem egy ultimate nutriton, de az árát megéri, mert iszonyat olcsó. És be is van vizsgálva, elvégre romániában rengeteg boltban kapni.
"
Alapból értelmezhetetlen az illető hozzászólása.
Bevizsgálási per?!?! Hol, és mikor?!?!?
Röhejes?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!