Nem volt sok ez a hátedzés? Nem lesz tuledzésem? Szálkásítok
T rudas evezés 4 sorozat, fűrészelés(egykezes súlyzóval evezés) 4 sorozat, húzódzkodás 3 sorozat, mellhez húzás széles fogással 1 sorozat, mellhez húzás szűk fogással 4 sorozat
Összesen 16 sorozat.
Azért mentem át egyszer a lehuzó géphez mert sokan voltak a húzódzkodónál. Végülis ugyanaz a kettő, nem? ( húzódzkodásra és a mellhez húzás szélesenre gondolok)
Nem sok. Lehúzás és húzódzkodás nem ugyan az azért.
Felhúzást erősen hiányolom. Én anno ~20 sorozatot csináltam hátra, valamikor még többet is és nem edzettem túl magam. Egyébként nem olyan egyszerű túledzeni magad, de ez is teljesen egyéni dolog.
Túledzés sohasem 1 edzéstől lesz, hanem a rendszertől, attól hogy mit csinálsz rendszeresen.
Gyakorlatilag bármennyire legyilkolhatod az izmaidat az edzéseken (persze ügyelve a gyakorlaton helyes kivitelezésére, hogy ne legyenek ízületi gondjaid), ha megvan a megfelelően hosszú pihenő idő 2 edzés között és a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, valamint az étrend is rendben van, akkor nulla az esélye a túledzettségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!