Tömeget növelek most lesz a születésnapom és az a gond hogy a nagyszüleimnél lesz megtartva az első nap. (többi lent)?
Étel. Viszel magaddal tejsavót és zöldséget, így már kevésbé lesz szemét. Rost és fehérje pótolva lesz. Általában a szénhidrát és zsír meg van oldva a "szar/szemét" kajákban.
Én, nem szeretem ezt a kifejezést. Ami csak E-ből van megérdemli. De egy borsófőzelék, meg egy szelet torta nem. Most napi 100 g fehér lisztbe nem fogsz belehalni, zsírt ledolgozod. Egy napot kibírsz.
Örülnék, ha ilyen törődő nagyszüleim lennének.
Tömegelés alatt belefér egy kis szemét. Persze ettől még kell vinni kaját, a napi tápanyag bevitelt ebből nem lehet fedezni. Ha nincs diéta ez simán belefér, meg ha szülinapod van, ne stresszeld már ennyire túl.
Nekem ilyeneknél sokkal inkább az szokott lenni a baj, hogy olyat akarnak belém tömni, ami nem is finom. :D Én meg úgy vagyok vele, hogy ha már félrezabálok, legalább ízre ne legyen szar. :D
Ugye tudod hogy a kalóriák anabolikusak és minden étel amit megeszel segíti az izomnövekedésed legyen az szemét vagy rendes.
Ennyi idosen ne gorcsolj ra annyit. Egyel napi tobbszor hust mehet feherje shake is +sok zoldseg gyumolcs es rizs krumpli. Meg lenmagolaj. Azon kivul ehetsz nyugodtan szemetebb kajat is.
Tömeget növelek most lesz a születésnapom és az a gond hogy a nagyszüleimnél lesz megtartva az első nap. (többi lent)?
Az első nap? Másnap újraszületsz megint vagy mi? Kész születésnapi maraton, belépő mennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!