Miért van az, hogy a scitec 100% whey-től nem, viszont az mhn -től pattanásos leszek?
Lehet a papíinra vagy allergiás. A papain elég erőteljes allergén.
Másrészt attól, hogy te kiütéses lettél, nem biztos, hogy más is az lett tőle, és attól még lehet jó termék, hogy neked nem vált be.
Laktóztartalom nincs feltüntetve, akár az is lehetne.
Egyébként nem válaszoltál, pedig megkérdeztem az mhn-es kérdésednél, hogy előtte mit vettél.
Kamugyanús az egész.
Azt elfelejtettem írni, hogy scitec 100%whey professional-ról van szó, tudtommal abban is van emésztést segítő enzim.
Szerintem keversz valakivel.
Nem keverlek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6577..
tutira te kérdezted meg
és igen, ugyanúgy van benne papain, és pluszban még bromelain is
Igen, bizony, sajnos , ez van
az MHN egy igen szar termék....
minden más csúcs a legjobb, az álom. ;-)
Nem fingat, nincs pattanás, és semmi egyéb.
Jó, tudjuk, hogy neked az a feladatod, hogy reklámozd itt az MHN-t. Mr. Whey a négyzeten.
Nem jelentem ki, hogy rossz termék, mivel nincs laboratóriumom, hogy leellenőrizzem az összetételét, de ezek szerint nem csak én vagyok fokozottan érzékeny rá. Valamiben mégis különbözhet a többi általam próbált tejsavó proteintől.
Nem próbáltam minden mást, de ettől tényleg olyan szinten puffadtam, hogy megnehezítette az életem. Ezen kívül 3-4 márka tejsavóját próbáltam, két féle kazeint, egy féle marhát és natúr tojásfehérjét. A Dymatize Primaltól volt ugyanez, hogy gyakorlatilag 2 percenként finganom kellett, de olyat, hogy nem lehetett megmaradni velem egy szobában. Egy hét után megszoktam, és elmúlt. Lehet, hogy ezt is megszoktam volna egy idő után, de amíg kapok hasonló árban olyat, amitől még soha nem puffadtam, addig inkább maradok annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!