Elkezdtem edzeni, mit hogyan csináljak, kicsit speciális eset vagyok?
Sziasztok, szóval elkezdek(tem) megint edzeni, 18 éves vagyok, 185 centi (endomorf testalkatú, magas széles vállú és csípőjű vagyok, olyan macis :D ) és 85 kiló, tavaly 98 voltam, és hála a kick-box edzéseknek és az otthoni súlyzós edzéseknek (van kombinált gépünk) és a 90 napos diétának, lefogytam (nem jött vissza a súly). Szóval most szeretném lefogyni/eltüntetni azt a maradék kis pocakot is, úgy kb. még 5-7 kilót fogyni, de nem szeretnék visszamenni diétázni. Gondoltam elkezdem a fegyencedzést és a géppel az edzést újra (ha jobb idő lesz kint, mert fűtetlen teremben van). A fegyencet bent is tudom csinálni. A Heti edzésnél a következőre gondoltam :
Hétfőn volt Fekvő és Lábemelés nap ott 1-5 gyakorlatig mindent megcsináltam ami a könyvben benne van a középhaladónál.
Kedden normál edzés 17:30-21-ig,
Szerda húzódzkodás (itt nem tudom mit csináljak, mert a jobb alkarom hiányzik.. és hát azt ugye egy kézzel nem tudom.. itt szeretnék segítséget kérni)+guggolás,
Csütörtök pihenés
Péntek normál edzés 17:30-21:30 ig
Szombat fekvő kézenállásból (vagy valamit ott kitalálok, mint a húzódzkodásnál) és híd.
Vasárnap pihenés.
A fekvőket úgy szoktam hogy kipótolom a kezem ott könyvekkel és jól megy onnantól, csak a húzódzkodás meg az ilyen akrobatikusabb dolgokat nem tudom hogy pótolhatnám az edzésben, a kombinált géppel ha hátazok?
Étrendre meg úgy gondoltam hogy , délelőtt csak gyümölcs, délután meg kb. minden csak mértékkel.
Kenyérből csak a házit eszem teljes kiőrlésűt, magvakkal. Nem szoktam zsírosat enni.
Köszönöm hogy elolvastad :)
Ha tudtok valamiben segíteni nagyon megköszönném :)
Nem.
Fogyashoz kaloriadeficit kell ahhoz meg dieta.
Zsírból nem lesz izom. Semmi köze egymashoz.
A zsirt le kell dietazni aztan fel az izmot tömegnövelessel. Vagy forditva.
De egyszerre nem megy
Azt a kutya mindenit :D
Sárga kapszulát olvasd el.
De bodybuilder-en Kareszt is felkereshetnéd, milyen tanácsokat tud adni, mert elég sok gyakorlathoz kell kar. A hátgyakorlatok pont ilyenek. Valami speckó gurtni, de sajna lövésem sincs.
A könyvet meg olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!