Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítésnak és boxnak...

Testépítésnak és boxnak együtt mennyire van értelme?

Figyelt kérdés
2 éve testépítek, étrend mellett, azóta 20 kiló jött fel rám. Heti 4 alkalommal edzettem eddig. 1 hónapja elkezdtem egy magántanárral boxolni a 4. alkalomkor (tehát 3 testépítő nap és 1 box). A gond ott van hogy nagyon úgy vettem észre meg ő is mondta hogy a 2 üti egymást valamilyen szinten. A testépítésnek ez rosszat tesz mert rengeteg izmot égetek el, a boxnak meg rosszat teszek a súlyzózással mert kötött és lomha leszek, valamint nem javul az állóképességem. Mindkettőt nagyon megszerettem és az életem részévé vált. Így van ez? Mennyire van értelme? Mit csináljak, hogy megmaradjon mindkettőnél a fejlődés? ANnyit még hozzáteszek hogy mindkettő hobbi szintű, nem akarok boxolni mások ellen, csak önvédelemből tanulom, és nem akarok böhöm kigyúrt állat lenni mert az nekem se tetszik. Mit javasoltok? Van értelme a kettőnek együtt?
2015. febr. 1. 18:18
1 2
 11/11 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Mindegy öreg, csináld amit jónak látsz. Én nem oktatlak ki.
2015. febr. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!