Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen ugráló kötelet lenne...

Milyen ugráló kötelet lenne célszerű beszerezni?

Figyelt kérdés

Egyelőre kezdőnek számítok. Nem diétázom kifejezetten, de úgy tűnik jól sikerül megválogatnom mit eszek, ugyanis elkezdtem fogyni. Szeretném megtámogatni a testemet némi mozgással. Lépcsőzni van lehetőségem, futni, szoba biciklizni, illetve súlyzózni.

Kellene javítanom az állóképességemen, de a futás valahogy nem az én sportom. Arra gondoltam, hogy gyerekként/tiniként imádtam ugráló kötelezni, beruháznék egyre.

Igazából 3-4 kilótól szeretnék csak megszabadulni, az sem baj, ha ez izommá alakul, csak legyen valami formám végre. :)

Sajnos a kölyökkori kötelem értelemszerűen már túl rövid. Amíg sportoltam, mindig a tipikus, régi rendes kötél + fa markolatú kivitelt találtam a legjobbnak, ezekből viszont már egyáltalán nem látok sehol. Gumi kötelet nem szeretnék, mert újrakezdő vagyok, várok néhány bokán csapást. :)

Mit javasoltok, merre induljak? Kipróbálni szinte sehol nem lehet, így honnan tudhatnám nekem mi a megfelelő?

2015. jan. 31. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A háj nem tud atalakulni izomma. Semmi közük egymashoz.

Nekem gumikotekem van es semmi baj vele..

2015. jan. 31. 23:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy a hájamat akarom izommá varázsolni, azt mondtam, hogy nem bánnám ha az 3-4 kiló megmaradna akár, csak nem zsír formájában, hanem izom formájában. Vagyis tök nem érdekel, ha súlyban nem fogyok, csak legyek kicsit formásabb, ennyi a lényege.
2015. febr. 1. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Értem amit mondasz de ez csak úgy fog menni hogy először leadod a zsirt aztan meg izmosodsz.

Egyszerre nem megy mert teljesen mas edzes es etrend kell hozza.

2015. febr. 1. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!