Milyen ugráló kötelet lenne célszerű beszerezni?
Egyelőre kezdőnek számítok. Nem diétázom kifejezetten, de úgy tűnik jól sikerül megválogatnom mit eszek, ugyanis elkezdtem fogyni. Szeretném megtámogatni a testemet némi mozgással. Lépcsőzni van lehetőségem, futni, szoba biciklizni, illetve súlyzózni.
Kellene javítanom az állóképességemen, de a futás valahogy nem az én sportom. Arra gondoltam, hogy gyerekként/tiniként imádtam ugráló kötelezni, beruháznék egyre.
Igazából 3-4 kilótól szeretnék csak megszabadulni, az sem baj, ha ez izommá alakul, csak legyen valami formám végre. :)
Sajnos a kölyökkori kötelem értelemszerűen már túl rövid. Amíg sportoltam, mindig a tipikus, régi rendes kötél + fa markolatú kivitelt találtam a legjobbnak, ezekből viszont már egyáltalán nem látok sehol. Gumi kötelet nem szeretnék, mert újrakezdő vagyok, várok néhány bokán csapást. :)
Mit javasoltok, merre induljak? Kipróbálni szinte sehol nem lehet, így honnan tudhatnám nekem mi a megfelelő?
A háj nem tud atalakulni izomma. Semmi közük egymashoz.
Nekem gumikotekem van es semmi baj vele..
Értem amit mondasz de ez csak úgy fog menni hogy először leadod a zsirt aztan meg izmosodsz.
Egyszerre nem megy mert teljesen mas edzes es etrend kell hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!