Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Das Gesunde plus feherjeszelet...

Das Gesunde plus feherjeszeletet ehetek szalkasitas alatt?

Figyelt kérdés

Iszonyat edes szaju vagyok es multkor kostoltam ezt a dm-es feherjeszeletet es nagyon finom,beleferne ez a dietamba?Napi egy,tizoraira vagy uzsira?ha nem jo,akkor esetleg ajanlotok mas feherjeszeletet aminek jobbak az osszetevoi,finom,es ehetnem?

[link]

Elore is koszonom! 17/L (15kg feleslegem van,majus kozepere szeretnem leadni)

2015. jan. 25. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha belefér a napi étrendedbe, akkor igen.
2015. jan. 25. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
33%

46 g szénhidrátot, 10 g zsírt, 400 kcal- t tartalmaz! Nem tudom hány kiló vagy, de nem épp diétás kaja! Állatira hízlal! Én nem enném a helyedben!

Ha mégis megeszed, akkor mindenképp számold bele az étrendbe!

2015. jan. 25. 16:42
 3/11 A kérdező kommentje:

100g-ban van 400 kcal!

Egy szeletben 180. :)

2015. jan. 25. 16:44
 4/11 A kérdező kommentje:
45g(egy szelet): 180 kcal,4,7 g zsir,21g szenhidrat,14 g feherje
2015. jan. 25. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja, azt nem néztem :)
2015. jan. 25. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:

ilyen adatok mellet ez csaló kajának számít egy édességnek ezért nem fér bele.

főleg,hogy sokaknál nem ritka diéta felénél-végénéla 0-50g-s egész napos ch bevitel,és akkor ezt elpocsékolni cukorra.

2015. jan. 25. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Állatira hizlal!"

Még mindig csak a fejem fogom, hogy vannak emberek, akik TÉNYLEG használják még a "hizlal" kifejezést, és nem röhögik ki ezt az egészet... NINCS olyan kaja, ami "hizlal", vagy amit nem ehetnél meg szálkásításkor. Akár egész nap mekdonálcos' kaját is ehetsz HA KALÓRIA MÍNUSZBAN vagy, fogyni fogsz, és kész. Persze az izomvesztés kockázata miatt a többi "makró" legyen rendben, és ha belefér a kalórialimitbe, nyugodtan nassolhatsz néha, és NEM fogsz azonnal tőle 3 tonnát hízni, és még a fejed sem fog leesni...

Bár tekintve, hogy még Bunny is ezt a hülyeséget nyomja bele az emberekbe állandóan...

2015. jan. 25. 19:35
 8/11 A kérdező kommentje:
En tisztaban vagyok vele hogy pizzat is zabalhatnek akkoris fogynek ha figyelnek a kaloriakra,csak nem szeretnem szemettel tomni magam.:) egyedul a csoki es edessegek,hatalmas gyengeim,meg tudom allni hogy ne egyek persze,akaratero..csak iszonyu feszult vagyok egy ido utan,siras kerulget es hasonlok,ezert gondoltam hogy talan ez kicsit jobb alternativa mint a rendes csoki vagy mas nasik.
2015. jan. 25. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez "szemét kaja" kategória meg például a másik kedvencem, mondván MINDEN szemétnek van titulálva ami nem egy óramű pontosan kiszámolt tiszta étrend része (igaz Bunny?khm..) . Aki olyan hülye, hogy ezt szentírásként követi, és évekig csirkemellen él, annak úgy kell. Biztosan fontos dolog átlag "kondisként" a kaját számolgatni állandóan, meg eret vágni azért mert véletlen megettél egy szelet sütit... Én az ilyeneket meghagyom inkább annak, aki versenyekre készül meg hasonlók.

Legyen egy kiegyensúlyozott étrend, az adott célra beállított kalóriamennyiséggel, és ha megvan, nyugodtan mehet néha némi "nasi". Nem kell mindent túlbonyolítani. (ezt most nem csak neked írtam kedves kérdező, hanem úgy átlagban:) )

2015. jan. 25. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen k.urva okos vagy! Gratulálok hozzá, csak így tovább 76%-os!
2015. jan. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!