Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet a Train With Brain...

Hogy lehet a Train With Brain nevű oldal ennyire sikeres?

Figyelt kérdés

Semmi érdekeset nem ír, állandóan balhé van körülötte, mégis már több, mint 7 ezer követője van. Csinált egy csoportot, és már abban is több, mint 4 ezren vannak. Én is benne vagyok, csak hogy lássam, mi megy ott, és el sem hiszem, de ennek a srácnak rajongói vannak... Pedig egy versenyeredménye, meg semmije sincs, csak folyton járatja a pofáját.

Egy időben még viszonylag sokan voltak ellene, tudom, mert sok testépítő csoportban is benne vagyok, mostanra viszont, ha valahol elkezded szidni, már a hívei is megjelennek, és megvédik. Ha meg megosztják valahol egy posztját, alatta páran szidják, de a többség meg lájkolja. A Kathi Bélát is beoltotta, a Molnár Petit is, mégis rengetegen mellette állnak. Pedig azért ezek az emberek elég sokat elértek már.

Egyszerűen nem értem, hogyan tehetett szert ekkora népszerűségre ilyen rövid idő alatt, és felháborítónak tartom, hogy sok testépítőt nem ismernek ennyien, mint ezt a srácot a cikkeivel, meg az állandó különc álláspontjaival. Bocsi a panaszáradatért, csak valahol hangot kellett már adnom ennek a dolognak, mert nem értem ezt az egészet. Hová tart a világ?

2015. jan. 21. 16:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A negatív reklám is reklám.(Pl.annak a szennylapnak is megsokszorozódott az eladott példányok száma.)
2015. jan. 21. 18:38
 12/16 Szergej55 ***** válasza:
100%
Mennyire? össz-vissz kétszer hallottam róla, csak a botrányai miatt. Ne olvasd, és kész. Ha olvasod, te is hülye vagy, hogy ennek hajtasz fel nézettséget.
2015. jan. 21. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

4-esnek:

Én nem védem, visszásnak találom amit csinál, de:

azért el kell ismerni, hogy gyakran nagyon magas, teljesíthetetlen elvárásokat állítanak szembe az emberekkel testépítés terén. És ez sokakat el is ijeszt. Illetve a "nagy műizmú emberek a felfújóporoktól" is sok embert taszít, mert azt hiszik a "poroktól" olyan, vagy hogy a porokban kox van.

Ez senkinek nem hibája (max a tápkieg gyártóké), ez informálatlanság a tömeg részéről. Szerintem kicsit tömeg barátabbá akarja terelni ezt a sportot, viszont nem feltétlen az a jó vonal, ha ennyire agresszív.

Viszont nyilván neki meg kell a reklám, a figyelemfelkeltés, és csakazért is.

Szerintem hiba utálni, és hiba követni. Egyszerűen helyén kell tudni kezelni a dolgokat, és érteni ki mit és miért csinál. Avagy G O N D O L K O D N I kell.

2015. jan. 21. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Hát lehet hogy jobban fáj tőle az izmod de akkor is megcsinálni, végrehajtani a gyakorlatot sokkal könnyebb.

És amugy attól még hogy valamit jobban érzel nem biztos hogy többet ér.

Pl azonos sullyal 1mp-es a negativ vagy 4 mp-es nem lesz kulonbseg az izomnovekedesben az egyik mégis jobban faj és tobb ideig lesz izomláz.

Azt be kell látni hogy a combizmodra koncentrálva lábtolozni sokkal könnyebb mint nagy súllyal guggolni. Ha valaki tenyleg nagy su.yt hasznal ahhoz sokkal tobb koncentracio kell mint izolálni. Ez nem vita.

Amugy az hogy az embereket a kemény munka taszítja az miért baj? Kit zavar hogy nincs mégjobban tele a terem guggolókeretben bicepszezőkkel?

Aki azért járna le hogy kis sulyokkal pumpálgasson az inkább ne járjon le. Mert csak foglalja a helyet.

2015. jan. 21. 20:11
 15/16 A kérdező kommentje:
14-es, ne itt terjeszd már a marhaságaidat, főleg, mikor nem is ez volt a kérdésem. Jól van, csináljál a nagy súlyokkal 4*6-ot, aztán te vagy a faszagyerek, csak engem ne fárasszál a baromságaiddal légyszíves.
2015. jan. 21. 21:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó durrantsd szét kis sulyos tárogatásokkal a melledet. Nagyon hardcore vagy! Ez a kemény edzés!
2015. jan. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!