Jumboval es kreatinnal lehetseges?
Figyelt kérdés
nagy es izmos szeretnek lenni, h kesobb versenyezhessek is es hogy eros legyek. jumbot azt a cedric macmillan ajanlja. tudom h ahhoz h ilyen izmos legyek mar kell szedni porokat is a kondi melle.nagyon szeretnem ezt, ha szedek porokat (feherje,jumbo) es mindenap edzek 3 ev alatt elerhetem azt a szintet? haverom mar kondizik es azt monta egy lazar angelovhoz hasonlo test kb 1 ev alatt megvan akkor a 3 ev realis nem? meg kicsit zsiros vagyok de majd atformalom 13/F2015. jan. 19. 15:12
1/12 anonim válasza:
Aaaaaah bocsi, nem fogok valaszolni, de szereztel nekem par vidam percet ezzel a kerdessel. :-D
3/12 anonim válasza:
Igen. Ződ jumbóval minden lehetséges. Én két hete tolom, akkora böszme lettem mint állat. A múltkor is szembe jött velem valami csaj, asszem valami Suzy Toldi, csúnyán nézett rám, aztán én jól elp.c.áztam. Nehogymáne :D A Ms Olimpiát is miattam fogják újra megrendezni. A lényeg, hogy a porozás mellé told a zumbát meg a flabelost is, meg egyél sok banánt :DDD
5/12 anonim válasza:
82%-os, az a baj, hogy olvasgatva a közelmúltban kiírt kérdéseket, én erről nem vagyok meggyőződve....
7/12 anonim válasza:
Én inkább igyekszem elhitetni magammal. Jobban alszok esténként.
10/12 anonim válasza:
Csak 1 szabály van:
Jumboval es kreatinnal MINDEN lehetseges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!