3:35 mp-ig tudom most tartani a plank-et. Lány vagyok. Mennyi az, ami már húdejónak számít? És futásban átlagidőnek?
Van egy crossfit-es ismerősöm, ő nagyon örült a fejének, amikor elérte az 5 percet.
Az önmagához képest jó, vagy úgy egyébként is?
És futásban átlagidőnek?
Egy csomó ismerősöm posztol olyan átlagidőket, hogy 7:12/km
Hát nem tudom, ezt büszkén posztolják... de most boldog, boldogtalan fut, lehet hogy ez kocogó tempó.:D Én a Margit-szigetet kb. 25 perc alatt futom le kényelmes tempóban.
Írnátok valami viszonyítási alapot, hogy milyen időre gyúrjak?:)
5 perc planktól "jó" már :)
Viszont én 5perc/km alatt nagyon elszoktam kenődni, hogy "ez már megint egy szar futás volt", nálam ez a lélektani határ és én eléggé kezdő futó vagyok.
Azért egy hobbi-félmaratonista 4:20-as időkkel fut 21km-et és akkor közel sincs a legjobbakhoz.
De mindneki magához mérjen, az első futásom nekem is 7perc/km volt és 2km után nem bírtam tovább...
Köszi!:):)
Akkor a 3:35-ös plank még elég gagyi.:D
fél évet kihagytam sajnos... 1 hónapja kezdtem megint edzeni.
Ahhoz képest akkor végül is nem annyira rossz...
de akkor 5 perc az alsó határ. Addig nem szólok senkinek.:D:D:D:D (Mondjuk amúgy sem vagyok az a fb-ra kiírogatós...:P):)
Csak a Zóna edzésben 60 mp-ig tartják csak ki a köröket, és eddig az élt a fejemben, hogy az hú de jó... mindig 60-akat csináltam, gondolván, hogy na, itt a vége, ügyes vagyok.:D
Aztán ma kipróbáltam, hogy meddig tudom.:)
Ha célzottabban edzettem volna, és nem ragadok le 60-nál, akkor lehet, hogy már az 5 perc is meglenne...:)
Na jó, 4...:):)
Köszi a visszajelzéseket!:)
Csak azért érdekelt, mert eddig én is azt hittem, hogy a 60 mp az a húdejó.:D Aztán előjött a srác az 5 percével... és nem tudtam, hogy az ilyen húde kemény, vagy a 60 annyira béna...
De persze, nincs olyan, hogy béna onnantól, hogy csinálod.;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!