Ha 195 cm vagyok és 87 kg és csont és bőr akkor lehet azt mondani hogy vastag a csontozatom?
Figyelt kérdés
mert mindenki azt mondja hogy 60 kg-nak se nézek ki2015. jan. 16. 21:23
11/12 A kérdező kommentje:
9. 20 cm körül van a csukló kerületem,de ha megnézem a lábam,és egy másik gyerek lábát a buszon akkor az enyém 2x olyan vastag legalább pedig tényleg kevés zsír van rajtam
2015. jan. 17. 13:15
12/12 anonim válasza:
--gömb--
Akkor tényleg vastag csontozatú vagy.
Az arányok egyébként nagyban befolyásolhatják az emberben kialakuló szubjektív képet a másikról. Vastagabb vázra értelemszerűen nagyobb tömeg kell hogy meglegyen ugyanaz az arány.
Én például vékony csontozatú vagyok, de az egyik volt munkahelyemen sokan úgy kezeltek, mintha egy nagydarab figura lennék, mert olyan volt az összhatás számukra (pedig ők se 40 kilósak voltak). Mások észre se vették hogy edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!