Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mega daily one, élénk citromsá...

Mega daily one, élénk citromsárga vizelet?

Figyelt kérdés
egykét napja szedem napi kétszer, na meg ezerszer többet is eszek mint régen, kondit is elég rendesen elkezdtem, étrend-kiegészítőt is szedek, azonban pontosan a mega daily one szedése óta nagyon élénk, rikító sárga a vizeletem ,ez normális?

2015. jan. 15. 19:03
1 2
 1/11 - palilaci - ***** válasza:
100%
Nekem valamikor neonzold. A benne talalhato B vitamin miatt van. Tobb folyadek no para
2015. jan. 15. 19:06
 2/11 A kérdező kommentje:
de akkor azok a vitaminok távoznak a szervezetemből? nem is szívódik fel bennem? igen lehetne mondani neonosnak is.. de ha sok folyafékot iszok az mégjobban kimosa aszervezetemből nem?
2015. jan. 15. 19:19
 3/11 - palilaci - ***** válasza:
100%
Ja a felesleg az kiurul. 20 kilonkent 1 liter viz pedig alap.
2015. jan. 15. 19:45
 4/11 A kérdező kommentje:
az ajánlott napi menyiség 2 kapszula, egy darab nem elég? mi történik ha cska egyet szedek? az semmit nem ér úgy vagy az is ér valamit? jogy érdemes szednem, az ár amiatt kérfzem..?
2015. jan. 15. 19:46
 5/11 - palilaci - ***** válasza:
Kettonek jobban hasznat veszed, tobb erod lesz energikusabb leszel...
2015. jan. 15. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem szívódna fel, nem a pisilődön távozna, hanem a fenekeden.
2015. jan. 15. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
de mondok jobbat, bár itt a srácok meg fognak kövezni érte, de én már 2 éve egyáltalán semmilyent nem eszek, több zöldséget eszem, és csodák csodájára, még nem haltam meg vitaminhiányban, pedig edzek is, és fejlődök is szépen.
2015. jan. 15. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 Ezért hívják táplálékkiegészítőnek, nem létfontosságú ha van jó étrended és meg bírsz enni annyi zöldséget
2015. jan. 15. 20:23
 9/11 zholee ***** válasza:
A B vitaminok vízben oldódnak. Vagyis ha több van belőlük, akkor kipisiled, ez színezi meg neonsárgásra. Ez azt jelenti, hogy ebből a fajta vitaminból telített a szervezeted. Kipróbálhatod napi egy szemmel is nyugodtan, de ha marad a napi kettő, akkor e miatt ne aggódj.
2015. jan. 15. 20:25
 10/11 A kérdező kommentje:
értem. és úgy j hogy napi egyet szedek, és ha valamiylen panaszom van hámli ka bőröm vagy fáradt vagyok kettő szedek..
2015. jan. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!