Hogyan lehet valakiből fitnesz modell? Ebből meg lehet élni?
Hát, ahogy megfigyelem, a legtöbbüknek van valamilyen egyéb polgári (bár a sporthoz kapcsolódó) munkájuk, és inkább abból szponzorálják az egyébként iszonyú költséges fitneszkedést. A kaja, a kiegészítők, no meg a koksz elképesztő mennyiségű pénzt emésztenek fel, és a versenyek közel sem jövedelmeznek annyira jól... A profik is a tápkiegcégek támogatásával mennek előre. Szerintem hazai szinten nem alkalmas ez a mindennapi megélhetés biztosítására, vagy pedig nagyon sok minden mást kell hozzá feláldozni, mellette brutál genetikával kell rendelkezni.
De ez csak az én személyes véleményem.
Ezt ,h érted,hogy a testükből élnek meg ?
És a fiúk akik testépítők pl Csuhai miből él? :D
Úgy, hogy prostik, ha nem lenne egyértelmű, legalábbis én így értelmeztem. Nyilván nem Toldi Zsuzsi és a hasonló kaliberű vagy szintű lányok, de a középszer... Hát ki tudja, én nem vagyok ebben benne.
Csuhaiék valószínűleg a szájtekből, a cutlerből és a személyi edzősködésből élnek, de az átlagra nem ez a jellemző. Biztos, hogy nem a versenyekből.
Csuhai Jani megélhetésének semmi köze nem volt a testépítéshez,vállalkozó volt,Debrecenben konkrétan a Hatvan utcán három üzlet/étterem egymás mellett az övé volt. Azóta már lehet belefolyt a fitnesziparba,de biztos lehettek benne,hogy nem a szponzorációból él,hanem vagy a Cutler franchise-zal,vagy a Hoist-tal kapcsolatos üzleti tevékenységből.
Ma Magyarországon szinte senki nem él meg csak abból,hogy testépítőként/fitnesz modellként versenyez. Egyszerűen nem akkora a piac,hogy egy tápkieg cég százezreket érő szponzorációkat osztogasson idehaza. Nem éri meg. Itthon úgy tudom,Tóth Dániel az,aki valóban profi,neki külföldi szponzora van. Molnár Péter meg a külföldi amatőr versenyek pénzdíjaiból,vendégpózolásokból kasszíroz.
A többieknek a versenyzés maximum reklám,ami a személyi edzősködéshez hoz klienseket,később saját edzőtermet nyitnak,koksszal üzletelgetnek. De biztos vannak olyanok, akik prostituáltként nyomják.
A lényeg,hogy csak abból nem élsz meg,hogy izmos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!