Natúr fehérjét mivel ízesítsem, hogy iható legyen vízzel is?
Vettem egy 20 kg-os ipari tejsavó fehérjét (wpc80 a neve ha jól emlékszem), vízzel, tejjel, felrázva baromira habzik, ihatatlan!
Banánnal leturmixolva nagyon jó, kevésbé habos, és olyan, mint egy sima turmix, azonban ezt nem tudom megtenni napi 2-3x
Mit tegyek a natúr fehérje mellé, hogy felrázva ne habosodjon és iható is legyen?
Próbáltam nesqiuk kakaóport, de csak rosszabb lett...
Ötletek?
Végy normális fehérjét és ízesítettet is. Pl. nem normális, ha "baromira habzik".
FYI:
"3. Igazi különlegesség a WPC 80, amihez még kamu gyártónevet se találtak ki. A csomagolás ahhoz képest még jó, a zacskó alufóliából van. A címke persze nyomtatott. A fehérjetartalom a részletezésben már csak 78%, de igazán nem nagy csúsztatás a valósághoz képest, ami viszont ebben a mezőnyben egész jó: 35,8%. A csúnya persze az, hogy nem csak a fehérjetartalom nem stimmel, hanem a szénhidrát sem. Amikor nagy bátran 5,5 grammot adnak meg 100g szénhidráttartalmára - ami egy 10.000ft/kg-os, csúcsminőségű tejsavó izolátumnak is becsületére válna - miközben 80g cukrot tartalmú. Ez persze csak a savópornál van így, és a WPC 80-ról nem tudjuk egyelőre, hogy micsoda. Egy biztos: ez sem tejsavó konctrátum vagy izolátum. Es az is biztos, hogy nem 5,5g a cukortartalma."
Olvastam a cikket.. Élelmiszer iparban dolgozik az egyik ismerősöm és tőle vettem nagyon olcsón!
Ha észreveszed, ők sem tudják, hogy pontosan mi ez, csak találgatnak.
Elárulom, hogy fokozott labori ellenőrzések vannak, muszáj annak állnia a papíron, ami benne van!
Azt tudom elképzelni, hogy írtak egy ellene beszélő cikket, hogy el tudják adni a drága cuccaikat és ne vegyék meg az emberek a wpc-t.
Ha belegondolsz, ízesítve is, akár friss gyümölcsökkel turmixolva is 3000 ft kilója!
Kinek kellene a műízekkel telenyomott cucc dupla áron?
Annyi jó oldala van a bolti fehérjéknek, hogy remekül oldódik és nem habzik annyira, de ne felejtsétek, hogy vannak benne olyan szerek, amik ezt teszik a fehérjével!
Ebben meg nincs...
Holland/keserű kakaópor, édesítővel. Használhatsz fahéjat, léteznek különböző aromák amiket ilyen 30ml-es kiszerelésben is vehetsz. Szilas aromákra keress rá, édesítővel jól jöhet.
A habzás ellen a xantán/guar gumit tudom tanácsolni, nagyon kevés kell egy shake-hez és baromi jó állagot tud adni a fehérjédnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!