Fiatalokból álló clean eating, / "gyúrós" csoport létezik? (Bőv. Lent)
Sziasztok!
15 éves lány vagyok és már egy jó ideje tisztán kajálok, súlyzós edzéseket végzek, és a szenvedélyemmé vált, imádok így élni:) Csak a barátaim, osztálytársaim nem igazán értik ezt a dolgot, eléggé furcsálják mikor előkapom a kis kajásdobozomat a suliban már harmadjára aznap, meg hasonlók..
És afelől érdeklődnék, hogy van-e olyan csoport akár facebook-on, vagy bárhol, ahol hasonló életmódú fiatalok vannak (de nem az ilyen bunkókra gondolok, akik fennhordják az orrukat, csak mert edzenek).
Remélem valamennyire érthető voltam:D Köszi előre is
Szia
Én nem tudok ilyen csoportról, emberekből is olyanokat ismerek,akik felvágnak azzal,hogy ők edzenek.
Ritka a hozzád hasonló fanatik,aki nem hordja fent az orrát,viszont szenvedéllyel csinálja és nem "kényszerből"
Igazából biztos van ilyen csoport,bár én Nyíregyházi vagyok,itt nem tudok ilyenről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!