Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet megúszni a legolcsó...

Hogy lehet megúszni a legolcsóbban a személyi edzőt?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy miután megtanította helyesen csinálni a gyakorlatokat, ás iránymutatást adott a jövőre nézve kb havonta 1x vennék tőle órát, hogy csekkolja a fejlődésem. Ez azért kicsit olcsóbb, mint folyamatosan járni hozzá. Vagy ez a módszer nem életképes..?
2015. jan. 1. 16:10
 1/7 A kérdező kommentje:
*és
2015. jan. 1. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem így a legjobb. Mástól is hallottam, hogy így csinálja.
2015. jan. 1. 16:14
 3/7 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Teljesen jó lesz.
2015. jan. 1. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
8%
Inkabb internetrol tanuld meg a dolgokat mert a nagyresze szart se ert hozza.
2015. jan. 1. 16:22
 5/7 Pörölyfej Béla ***** válasza:

Igaz lehet amit Marci ír. Nekem se volt edzőm, meg nem mutogatta senki mégis megtanultam magamtól. Meg van ma már internet, aztán le van írva minden.

Ott van rengeteg olvasmány is, azokból is sokat tanulhatsz.

2015. jan. 1. 16:42
 6/7 A kérdező kommentje:
kareshoz eleve kell mennem, ő meg egy BB Gymes edző segítségével fog nekem személyre szabott gyakorlatokat mutatni. Sztem azért lenne jó hozzá visszajárnom, mert így kevesebb eséllyel teszem tönkre magam mégjobban. Gyengék az izmaim a hátamban, ezért a vállam meg a fejem előre van esve, az ágyéki görbületem meg nem akkora mint kéne, hanem egy kicsit "laposabb"
2015. jan. 1. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:

én is ezt csinálom, szerintem ez a legjobb.

kb havonta edzünk együtt, akkor mindig mutat új gyakorlatokat, meg megnézi mennyit fejlődtem, ellenőrzi, hogy minden rendben van-e.

2015. jan. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!