Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel tudom meg védeni az...

Mivel tudom meg védeni az ízületeimet? 2 hónapja edzek és folyamatosan recsegnek ropognak a csontjaim van erre valami megoldás vagy hagyjam abba az edzést?

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem mindegy mit és hogyan edzel, hogyha pl vállad fáj az lehet túl terheléstől, de attól is hogy rossz a technikád. Nekem pl azért fájt a vállam mert rosszul csináltam a fekve nyomást, de fél év után rájöttem hogy nem úgy kéne, azóta nem fáj. Térd az általában guggolástól vagy kitolástól szokott fájni, ezek előtt alaposan be kell melegíteni és fokozatosan emelni a súlyokon, illetve itt is fontos a technika, főleg a guggolásnál.

Az ízületvédő is fontos persze, de ha rossz a technikád szedhetsz bármit tönkre fogod vágni az ízületeidet, max lelassítod a folyamatot vele.

2015. jan. 1. 15:40
 12/14 A kérdező kommentje:
a csuklóm,ujjaim meg a vállam kattog nagyon a többivel nincs gondom
2015. jan. 2. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Most megmondom, hogy a fekve nyomásod rossz valószínűleg.

Nézz jútúbon edzős videókat vállfájósoknak, az is segíthet, meg amiket már leírtunk.

2015. jan. 2. 16:22
 14/14 A kérdező kommentje:
rendben nézek köszi
2015. jan. 3. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!