Naposim vélemények? Aki használta már? Valaki lett vele?
Figyelt kérdés
NEM olyan válaszokat szeretnék amikben szidtok.. hanem amiket kérdeztem.. KÖSZI! :)2014. dec. 25. 02:08
1/12 anonim válasza:
Nem épp a legjobb steroid a szervezetre nézve.
2/12 A kérdező kommentje:
Mármint hogy értve ha megszabad kérdeznem?
Nekem a célom az lenne (Levezetővel) hogy minél gyorsabban nöjjek.
2014. dec. 25. 06:27
4/12 A kérdező kommentje:
Valami ár étrték arányban hasonlót?
2014. dec. 25. 10:29
5/12 - palilaci - válasza:
Akarmit veszel hamisitvany.. ezeket a cuccokat regen nem gyartjak... egyebkent en biztos nem szednek ciganykoxot inkabb valami szurist cumot nyomnek.... jah hogy az faj meg tű? Hat puca igy jartal.
7/12 anonim válasza:
Valaki lett vele?
Ugyanolyan senki maradsz aki a keményedzést
és a helyes étkezést akarja kiváltani ezzel a szarral
kúra után meg jön a kérdés hogy roszul vagyok, szar a vérképem stb. Lehet köze a napogenyóhoz. IGEN!!!
8/12 A kérdező kommentje:
Valaki=VALAMI*, nem kérted negatív kommenteket :)
Ide átlagba azok írnak akik szart sem tudnak a szteroidrol..
2014. dec. 25. 14:24
9/12 - palilaci - válasza:
Mert te aztan rohadt sokat tudhatsz ha a legszemetebb cuccal akarsz kezdeni kretenkem. 4-5 ev edzes fullos kajaval megvan? Kimaxoltad mar a genetikai hatarodat? Vagy csak nyarra akarsz egy format amivel lehet feszengeni?
10/12 Pörölyfej Béla válasza:
Nem jó ötlet. Akkor valami minőségibbet. De ezt nem itt kellene kérdezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!