Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Train With Brain nevű blogról, meg Brianről, aki írja?

Figyelt kérdés

Naturál testépítéssel foglalkozik az oldal, folyton leszólja a kokszosokat, elég kemény stílusban megy neki néha dolgoknak, de a népszerűsége egyre nő. Összeveszett anno még Kathi Bélával is, de abból is jól jött ki végül. Itt van róla a felvétel amúgy:

[link]

vagy itt:

[link]

Meg azt is már több helyen láttam, hogy elkezdett valamit, és nagyobb oldalak is elkezdték követni. Ő kezdte el kifigurázni ezt a háború van mentalitást is, és már nem egy helyen látom, hogy mások is követik ebben. Vélemények?

2014. dec. 18. 13:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Részemről is, meg nem is kizárólag erre irányult a kérdésem. Itt a másik fotó amúgy régebbről:

[link]

2014. dec. 18. 14:36
 12/21 Szergej55 ***** válasza:
Persze, az oké, csak a kérdés lényegét korábban letudtam, csak erre voltam kíváncsi.
2014. dec. 18. 14:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én teljes vállszélességgel csak támogatni tudom az arcot. Nem hazudik, a nyers őszintét (ami nem teljesen objektív, ezért helyén kell tudni kezelni), és ami a legfontosabb számomra, hogy a naturál vonalat támogatja, és kimondja hogy a tápkiegek semmit nem érnek ahhoz a szinthez képest, amivel reklámozzák őket.

(mégy egyszer a hőbörgők, és a gyengébbek kedvéért: nem azt mondom hogy NEM érnek semmit, és semmire nem jók a tápkiegek, csak azt mondom hogy túl vannak hypeolva)

Ezen kívül ugyanúgy arra bíztat, hogy kondizz, építsd a tested, csak nem arra hogy legyél te is HARTZOSWARRIOR akinek ez az egyetlen fontos dolog, ésatöbbi ésatöbbi. Szóval valahol egy arany középutat mutat véleményem szerint a lustulás, és a fanatizmus között. ÉS AKINEK INGE. köszöntem.

2014. dec. 18. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

"Sajnálom, ha nem egyezik a véleményünk, de nem fogom Kathi Bélát sem köpködni, mert ő sem kis eredményeket ért el az életében, erről a szintről a kis okos hülyegyerekek, mint ez a csávó, csak álmodhatnának"

Nem igazán értem ezt a szemléletmódot. Ha valami erősebb vagy jobb nálunk, akkor nem lehet semmi rosszat írni róla? Nem lehet kritizálni a másik által kimondottakat, hogy érdemi vitát kezdeményezzünk? Most akkor minél erősebb valaki, vagy minél többet ért el egy adott dologban, annál kevesebb ember van, aki nem csak dicsőítheti, hanem kritizálhatja is? Sosem értettem ezt a felfogást, hogy egyáltalán mi értelme van.

A csávó egyébként elég bicskanyitogató stílusban írt, az tény, de a kritikára mindig ellenérvelni kell, érdemileg, nem pedig az adott ember személyével válaszolni. Úgy értem, hogy ha valaki azt mondja, hogy a 3 órás lábedzés az szerinte nem jó ezért meg ezért, akkor a másik hiába válaszolja azt, hogy "de hát aki ezt mondta, az nagyon izmos, szóval nem lehet vitatni", nem ez a válasz, amit a vita megkíván. Az értelmes emberek között lezajló vita kizárja a személyeket a vitából, azok csak egyfajta csatornaként funkcionálnak, átadva egy információközlést, egy álláspontot. Pont úgy nem szabad a másik személyiségét érvként felhozni(nézdmá milyen vékony/ronda/nincsdiplomája) egy adott vitában, mint ahogyan a sajátunkat sem.

2014. dec. 18. 15:55
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

Jó lenne amit képvisel, meg az hogy naturál, csak az a gond vele hogy nagyon buta ember. Kb semmi logikája nincs és nem tud gondolkodni. Írní jól tud, de amit ír tartalmilag borzalmas egy olyan emberhez akinek mellesleg pont az a célja hogy a naturáloknak működő módszereket irjon le.

Meg kicsit nagyképű is. Ilyeneket ír hogy szerinte keményebben edzz. Mint a legtöbb kokszos mert csinál pár vetkőző sorozatot.

A guggolás vs lábtolás cikke pedig kritikán aluli. Egyáltalán nem ért az edzéshez és óriási baromságot promotál.

2014. dec. 18. 20:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez csak két külön szemléletmód, marcii. Te így gondolod, ő nem így.
2014. dec. 19. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez nem szemléletmód kérdése. Ha valami megalapozatlan broscience, akkor az megalapozatlan broscience.
2014. dec. 20. 11:06
 18/21 A kérdező kommentje:
Ezt meg is tudnád indokolni? Melyik cikke nem jó? Hol ír marhaságot? Mi lenne helyette a jó? Egy állítást illik alátámasztani, anélkül csak vagdalkozás.
2014. dec. 20. 11:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismerem ezt a gyereket, de mi értelme van leszólni azokat akik koxolnak? Mi köze van másokhoz? Bécihez Molnár Petihez...tegyen le ő is annyit mint ők és aztán írogasson.
2015. jan. 21. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:

ebből is látszik, hogy a koxtól agreszív leszel...

de ettől független Brian sem szimpatikus, mert sok dogmatikus hülyeséget ír, amit persze most egyre többen szentírásnak vesznek a fiatalok...

2015. febr. 5. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!