Diéta módosítás?
Elmondom,hogy én hogy csinálom. Tömegelek,de nagyon óvatosan, minimális kalóriaplusszal. Enélkül nem tudsz izmot növelni. Ha látom, hogy több zsír jött fel, akkor visszaveszem a ch-ot, kvázi szálkásítok kicsit, kb egy hétig, de én könnyen fogyok, majd újra tömegelek, és így tovább. Ily módon elkerülhető a túlzott zsírosodás.
30/N
Én meg borzalmasan lusta vagyok mégis csinálom :-P
Kösz, hasonlóra gondoltam. Az egy hetes fix kihagyás jó ötlet :)
:-) Nincs mit!
Csak arra figyelj, hogy a fehérje mindig meglegyen, hogy ne tűnjön el az a kínkeservesen felépített izom a "szálkásítás" alatt:-) Én ilyenkor csak a zsírt és a ch-ot veszem vissza. Nálam nincs kőbevésve, hogy mikor "szálkásítok", figyelem magam, és ha úgy ítélem meg, hogy több zsír jött, akkor csinálom. Lehet, hogy nem a legprofibb módszer, de működik. Kezdőként szerintem nem lehet annyira precíz étrendet tartani, hogy pont annyival egyél többet amennyi az izomépítéshez kell. A pasik meg egyébként is mások, ők tömegelhetnek nyugodtan, nem kell félniük a drasztikus diéta átkos következményeitől. Így el lehet kerülni pl. hogy eldiétázd a melleidet, vagy ott találd magad kettesben a lógó bőröddel meg a striákkal....
30 fölött sajnos már számolni kell a gravitációval is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!